وزير علوم و نمايندگان مجلس بر اجراي طرح عفاف و حجاب در دانشگاه ها تاكيد كردند
محمدتقي رهبر در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به جلسه امروز اعضاي فراكسيون دانشگاهيان مجلس شوراي اسلامي متشكل از 30 نماينده با وزير علوم گفت: در اين جلسه در خصوص مباحث عفاف و حجاب و مباحث فرهنگي در دانشگاه ها گفت و گو شد.
وي با بيان اين مطلب كه خوشبختانه نظر وزير علوم با نظر اعضاي حاضر در نشست و مجمع نمايندگان روحاني مجلس همسو بود، اظهار داشت: در اين جلسه تاكيد شد بر اساس انتظارات عمومي كه مردم در خصوص رعايت عفاف و حجاب در دانشگاه ها دارند، حركت و عمل شود.
رئيس مجمع نمايندگان روحاني مجلس ادامه داد: در اين نشست قرار بر آن شد در جهت اسلامي كردن فضاي دانشگاه ها حركت كرده و نظارت هاي بيشتري در خصوص اساتيد و عملكرد دانشجويان اعمال شود.
رهبر با اشاره به اينكه در اين جلسه وزير علوم اشاره داشت كه حتي در كشورهايي همچون آمريكا، دانشجويان موظف هستند كه دامن از زانو به پايين نپوشند و لذا بايد در دانشگاه هاي ما نيز بسياري از مسائل اسلامي رعايت شود، افزود: دنيا در حال حاضر به اين نكته پي برده كه بسياري از مسائل غير اخلاقي مخرب است بنابراين رعايت مسئله حجاب در كشور ما كه كشوري اسلامي است ضروري به نظر مي رسد.
وي با بيان اين مطلب كه وزير علوم در اين نشست تاكيد كردند كه بايد با كمك همه دستگاه ها مسئله عفاف و حجاب در فضاي دانشگاه ها به ظهور و بروز برسد، اظهار داشت: ما هم اعلام آمادگي كرديم كه در جهت اجرايي كردن مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص عفاف و حجاب به طور كامل كمك كنيم.
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با اشاره به اينكه نبايد شاهد پوشيدن لباس هاي چسبان و آرايش هاي زننده در ميان دانشجويان باشيم، خاطرنشان كرد: در اين نشست همگي نمايندگان و وزير علوم اذعان كردند كه در خصوص بحث عفاف و حجاب كمبود قانون نداريم و تنها بايد بر اجراي آن تاكيد و مداومت صورت گيرد.
رهبر گفت: انتظار عمومي در سراسر كشور اين است كه با مظاهر بدحجابي و بي عفتي در جامعه مقابله صورت گيرد كه بايد هر چه سريعتر به اين انتظار عمومي پاسخ داده شود./انتهاي پيام/