آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۱۱۸
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری:

۲۳ رشته جدید به رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری از اضافه شدن ۲۳ رشته جدید به رشته‌های دانشگاه جامع کاربردی چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرید براتی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری از اضافه شدن ۲۳ رشته جدید به رشته‌های دانشگاه جامع کاربردی چهارمحال و بختیاری خبر داد.
 
براتی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی برای پذیرش مهرماه ۹۷ در مقطع کاردانی در ۶۰ کد رشته محل مجوز اخذ کرده که از این تعداد ۲۳ کد رشته جدید هستند.
 
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این تعداد رشته در ۸ مرکز علمی کاربردی استان ارائه خواهند شد، ادامه داد: تلاش شده که رشته‌های مهارتی در اولویت قرار گیرند.

وی رشته‌های نساجی، عکاسی، رنگ‌سازی، بازیگری، گلیم و فرآوری خشکبار را از جمله رشته‌های جدیدی عنوان کرد که برای نخستین بار در اتمسفر آموزشی استان تعریف شده است.

براتی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش هر کدام از رشته‌ها ۵۰ نفر است، افزود: برای ۲۳ رشته کارشناسی مجوز اخذ شده که از این تعداد، رشته‌های مدیریت ایستگاه پلیس، پدافند غیرعامل و گرافیک گرایش چاپ و بسته‌بندی جدید هستند.
 
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری همچنین از افتتاح مرکز تخصصی فرهنگ و هنر فرخشهر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این مرکز از بهمن‌ماه ۹۷ پذیرش دانشجو خواهد داشت.
 
راه‌اندازی مرکز رشد واحد‌های فناور در بروجن بزودی

براتی در ادامه با اشاره به انجام پیگیری‌های لازم به منظور راه‌اندازی مرکز رشد واحد‌های فناور در بروجن، تصریح کرد: دو مرکز نوآوری با ماموریت خودروسازی و داروسازی که پیش‌نیاز مرکز رشد هستند، در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه در سطح کلان سیاست وزارت علوم ماموریت‌گرا و تخصصی کردن کلیه دانشگاه‌ها است که این کار در دانشگاه جامع علمی کاربردی عملیاتی شده است، گفت: پذیرش دانشجو از بهمن ۹۶ در مراکز استانداری، جهاد کشاورزی، بهزیستی و فنی‌وحرفه‌ای متوقف شده؛ اما تعدادی از رشته‌های این مراکز به سایر مراکزی که اعتبار لازم را داشتند، واگذار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار