آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۸۸۴۲
آقاجانی:

آمادگی دانشگاه شهیدبهشتی برای پذیرش نخبگان/ باید نگاه مدبرانه به مصرف منابع حاکم شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر حاکمیت نگاه مدبرانه بر مصرف منابع گفت: برای ایجاد ارزش افزوده در دانشکده‌ها، آماده پذیرش نخبگان به شرط احراز شرایط نخبگی هستیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار و گفتگو با اعضای هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی عمده وظیفه دانشگاه را رشد و توسعه علمی عنوان کرد و یادآور شد: این مهم هم به لحاظ تربیت متخصصین و هم به لحاظ تولیدات دانشی اعم از مقاله و محصولات فناورانه باید در نظر گرفته شود.

آقاجانی اظهار داشت: ذات دانشگاه تغییر و تحول است و تنها چیزی که همواره در آن ثابت می‌ماند ارزش‌های والای انسانی و اخلاقی است.

وی راه اندازی بخش‌های تخصصی جراحی فک و صورت و سایر بخش‌های درمانی دهان و دندان در مراکز بیمارستانی را اقدام شایسته‌ای بر شمرد که باید تداوم یابد.

محدودیت‌های مالی علیرغم بروز چالش، یک فرصت است
آقاجانی خواستار توجه به موضوع هزینه درآمد شد و گفت: در مصرف منابع باید نگاه مدبرانه‌ای حاکم شود. ما معتقدیم دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست، اما برای توسعه علم به منابع مالی نیاز دارد. دیدگاه‌های اقتصاد علم، اقتصاد آموزش و اقتصاد پژوهش به طور گسترده باید مدنظر قرار گیرد.

وی محدودیت‌های مالی را علیرغم بروز چالش‌های مقطعی، یک فرصت برشمرد تا با چاره اندیشی از منابع نفتی بی نیاز شویم که این مهم با همدلی اعضای هیأت علمی امکانپذیر است.

نگاه دانشگاه مبتنی بر توسعه کمی نیست
رئیس دانشگاه تأکید کرد: در حوزه آموزشی نگاه دانشگاه مبتنی بر توسعه کمی نیست، اکنون زمان عمق بخشی به رشته‌های موجود است.

وی همچنین در خصوص جذب اعضای هیأت علمی عنوان کرد: آماده پذیرش نخبگان به شرط احراز شرایط نخبگی هستیم تا با استفاده از ظرفیت آن‌ها بتوان ارزش افزوده‌ای در دانشکده ایجاد کرد.

طی مراحل نهایی راه اندازی کلینیک درمانی دربند
آقاجانی همچنین با اشاره به مراحل نهایی راه اندازی کلینیک درمانی دربند خواستار توسعه خدمات درمانی به شهروندان شد و این را فرصت مناسبی برای آموزش و حضور موثرتر استادان دانست.

وی از آمادگی دانشگاه برای توسعه خدمات دندانپزشکی خبر داد و خواستار تسهیل دسترسی عموم مردم به این خدمات شد.

منابع حاصل از درآمدزایی باید در خدمت توسعه علمی گروه‌ها قرار گیرد
وی حوزه دندانپزشکی را حوزه فناوری توصیف کرد و گفت: توسعه پایدار در دانشکده در گرو توسعه پایدار در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، خدماتی و درمانی است و منابع حاصل از درآمدزایی باید در خدمت توسعه علمی گروه‌ها قرار گیرد.

آقاجانی با تأکید بر تداوم این دیدار‌ها خطاب به رئیس دانشکده خواستار جمع آوری نقطه نظرات و پیشنهادات اعضای گروه‌ها شد تا در جلسه‌ای با حضور رئیس دانشکده در هیأت رئیسه دانشگاه طرح و مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه همت و زمان ارزشمندی که استادان برای آموزش صرف می‌کنند را یک ارزش اصلی دانست و آن را شاخصی مهم در ارزیابی و ارتقاء استادان عنوان کرد.

نیاز‌ها و امکانات واقعی گروه‌های آموزشی درحال تدوین است
ضیایی معاون آموزشی دانشگاه با تأکید بر توسعه دانش گفت: درآمد‌های ناپایدار، هزینه‌های پایدار ایجاد می‌کند و در شرایط موجود با توجه به پتانسیل‌ها و اصلاحات نرم افزاری می‌توان به بهره وری رسید و از سد مشکلات عبور کرد.

وی همچنین خبر داد: نیاز‌ها و امکانات واقعی گروه‌ها درحال آماده سازی و تدوین است تا بر اساس آن تصمیم گیری درست انجام شود.

ضیایی اذعان داشت: برخی گروه‌های آموزشی در قله‌های علمی در حال حرکت هستند و دانشگاه این گروه‌ها را تقویت و حمایت خواهد کرد.

معاون آموزشی دانشگاه برگزاری دوره‌های مهارتی را اولویتی مهم برشمرد و اظهار داشت: افزایش رشته و مقطع در شرایط کنونی نمی‌تواند راهگشا باشد.

وی خطاب به اعضای هیأت علمی دانشکده گفت: دانشکده باید در ارتباطات خود توسعه ایجاد کند و با تقویت ارتباط علمی با گروه‌های بالینی و حضور در فیلد، زمان و تمرکز بیشتری بر آموزش هدفمند داشته باشد.

شاخص‌های کمی به تنهایی نشان دهنده عملکرد اثرگذار اعضای هیأت علمی نیست
زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این دیدار‌ها با اشاره به شاخص‌های مهم پژوهشی گفت: شاخص‌های کمی به تنهایی نشان دهنده عملکرد اثر گذار اعضای هیأت علمی نیست و تبدیل دانش به محصول و ارائه راهکار‌های عملی به عنوان یک ارزش محسوب می‌شود.

زرقی همچنین با برشمردن زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری معاونت تحقیقات و فناوری از آمادگی آزمایشگاه جامع مرکزی دانشگاه برای حمایت از پژوهش‌های دندانپزشکی خبر داد.

انتقال تکنیک‌های نوین جراحی از طریق ارتباط با اساتید بین المللی
حسن مهاجرانی مدیر گروه جراحی دهان و فک و صورت در دیدار گروه خود با رئیس دانشگاه به معرفی توانمندی‌های گروه پرداخت و با اشاره به موفقیت اعضای این گروه در آزمون بورد و کسب رتبه‌های برتر خواستار افزایش اعضای هیأت علمی این گروه شد.

مهاجرانی افزایش ارتباط و حضور گروه در مراکز درمانی را راهکار مناسبی برای ارائه خدمات تخصصی و همچنین آموزش مبتنی بر شواهد عنوان کرد.

وی انتقال تکنیک‌های نوین جراحی از طریق ارتباط با اساتید بین المللی را از جمله تجربه‌های موفق این گروه در سال‌های اخیر دانست.

به روز رسانی تجهیزات گروه، افزایش جذب رزیدنت‌های خارجی، تأمین تجهیزات بیمارستانی گروه، بهره گیری از نظرات اساتید در تصمیم گیری‌های کلان، ایجاد لابراتوار در بیمارستان‌ها و ایجاد فلوشیپ‌های جدید نیز از جمله مواردی بود که سایر اعضای گروه به آن پرداختند.

محمدرضا طالبی مدیر گروه پریودانتیکس نیز در این دیدار ضمن معرفی گروه و اعضای هیأت علمی به بیان برنامه‌های آتی گروه پرداخت.

وی گروه پریودانتیکس را یکی از گروه‌های پیشرو در امر آموزش و پژوهش عنوان کرد که تربیت متخصصان و فلوشیپ‌ها در حوزه‌های مختلف بر عهده دارد.

ایجاد ظرفیت‌های مناسب برای اعضای هیأت علمی جوان، توسعه آموزش‌های تخصصی، جذب اعتبارات برای توسعه کلینیک‌های ویژه و همچنین تأمین تجهیزات مورد نیاز از جمله درخواست‌های سایر اعضای این گروه بود.

صدیقه بختیاری مدیر گروه بیماری‌های دهان و فک و صورت نیز در این دیدار به ارائه خدمات و توانمندی‌های گروه پرداخت. وی از ارائه خدمات تخصصی به ۶ هزار بیمار در ماه اشاره کرد و خواستار توسعه امکانات گروه شد.

سایر اعضای گروه نیز خواستار ایجاد سرویس‌های تخصصی در بیمارستان‌ها و همچنین ثبت دقیق اطلاعات بیماران شدند.

همچنین سولماز ولی زاده مدیر گروه رادیولوژی دهان و فک و صورت نیز بر استفاده از تجهیزات و امکانات جدید در گروه تأکید کرد و خواستار تقویت توان هیأت علمی گروه شد.

سایر اعضای گروه نیز خواستار جذب عضو هیأت علمی جدید و جایگزینی با اساتید بازنشسته شدند.

جذب اعضای هیأت علمی جدید و جایگزینی با اعضای هیأت علمی بازنشسته
بر اساس این گزارش، ابوالقاسم محمدی سرپرست گروه پروتز‌های دندانی و اکلوژن نیز در این دیدار‌ها به اهمیت بخش‌های پروتز‌های ثابت و متحرک دندانی اشاره کرد و گفت: این گروه ترکیبی از بخش‌های مختلف با بیشترین واحد‌های درسی و کار عملی است.

محمدی با بیان اینکه باید تکنولوژی‌های آموزشی در دانشکده افزایش یابد، خواستار جذب اعضای هیأت علمی جدید و جایگزینی اعضای هیأت علمی بازنشسته شد. وی همچنین بر ارائه مدل‌های متنوع تری برای جذب استادان تأکید کرد تا بتوان با حضور آن‌ها توان گروه را تقویت کرد. سایر اعضای گروه نیز خواستار تخصیص منابع لازم و همچنین تجهیز لابراتوار دانشکده شدند.

هنگامه اشراف مدیرگروه اندودانتیکس نیز در ادامه دیدار این گروه را مرتبط با مواد مصرفی و تجهیزات و لوازم دانست که نیازمند حمایت و تآمین تجهیزات مورد نیاز است.

همچنین مسعود فلاحی نژاد مدیر گروه دندانپزشکی کودکان نیز در این دیدار به ارائه توانمندی‌های علمی گروه پرداخت و بر لزوم استفاده از تجربیات اعضای گروه در تصمیم سازی‌های کلان تأکید کرد. وی خواستار حضور پررنگ‌تر گروه در مراکز درمانی و ارائه خدمات تخصصی شد.

سایر اعضای هیأت علمی گروه نیز به مواردی نظیر ارتقاء جایگاه علمی دانشکده، قدردانی از پژوهشگران جوان و استفاده از شاخص‌های چند جانبه جهت ارزیابی اساتید اشاره کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار