آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۲۴۲

آمریکا بسته ۲۳۰ میلیون دلاری بازسازی سوریه را لغو کرد

دولت آمریکا روز جمعه اعلام کرد، بسته ۲۳۰ میلیون دلاری را که به پروژه‌هایی تحت عنوان بازسازی و تثبیت اوضاع سوریه اختصاص داده بود، لغو کرده است.
آمریکا بسته ۲۳۰ میلیون دلاری بازسازی سوریه را لغو کرد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از آسوشیتدپرس، در بیانیه مطبوعاتی وزارت امور خارجه آمریکا آمده که این اقدام در نتیجه افزایش مشارکت مالی دیگر اعضای ائتلاف نظامی تحت هدایت این کشور صورت گرفته است.
اختصاص این مبلغ پیشنهاد «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه پیشین این کشور بود که پس از برکناری از کابینه در ماه مارس (اسفند سال گذشته)، با مخالفت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مواجه شد.
لغو این بسته مالی با اعلام کمک مالی ۱۰۰ میلیون دلاری عربستان سعودی به ائتلاف نظامی در سوریه همزمان شده است.
ریاض گفته که این کمک مالی را برای بازسازی مناطقی در شمال شرق سوریه اختصاص داده که از اشغال داعش آزاد شده است.
مقام‌های آمریکایی به آسوشیتدپرس گفته‌اند که قرار است مبلغی بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار دیگر هم از سوی دیگر اعضای این ائتلاف تامین و در سوریه هزینه شود.
اقدام آمریکا در شرایطی است که این کشور و هم‌پیمانانش خود مسبب بخش بزرگی از وضعیت بحرانی امروز سوریه هستند.
اخیرا سازمان عفو بین الملل در گزارشی اذعان کرده بود که ائتلاف نظامی به سرکردگی آمریکا در سوریه، بار‌ها قوانین حقوق بشر را نقض کرده و احتمالا مرتکب جنایات جنگی شده است.
این سازمان در گزارش خود با اشاره به وضعیت شهر رقه آورده بود: آنچه شهر را ویرانه ساخته و موجب کشته و زخمی شدن غیر نظامیان بسیاری شده است، استفاده مکرر ائتلاف آمریکایی از تسلیحات انفجاری در مناطقی است که می‌دانستند غیرنظامیان در آنجا به دام افتاده‌اند.
مطابق با گزارش‌های ناظران بین‌المللی، آمریکا و کشور‌های عضو ائتلافِ به سرکردگی واشنگتن همواره میزان تلفات حملات خود به سوریه را کمتر از رقم واقعی اعلام کرده‌اند.
این کشور‌ها از اوت ۲۰۱۴ با هدف سرنگونی دولت قانونی سوریه و تحت لوای مبارزه با داعش، ائتلاف نظامی خود را در خارج از چارچوب سازوکار‌های سازمان ملل متحد تشکیل داده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار