کد خبر:۷۰۴۸۶۹
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار:

کارآفرینی در شرایط جنگ اقتصادی بسیار دشوار است/ کارآفرینان قهرمانان این عرصه هستند

معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ماندن در حوزه کار آفرینی را در شرایط جنگ اقتصادی دشوار دانست و ار کارآفرینانی که در شرایط عدم قطعیت اقتصادی کار میکنند را کاری ویژه دانست.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عیسی منصوری، معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ماندن در حوزه کار آفرینی را در شرایط جنگ اقتصادی دشوار دانست و ار کارآفرینانی که در شرایط عدم قطعیت اقتصادی کار میکنند را کاری ویژه دانست.
وی افزود: کسانی که در این شرایط جنگ اقتصادی فعالیت کارآفرینی میکنند شهدا و پهلوانان این جنگ هستند.
در این مراسم همچنین رحیم سرهنگی مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت کار به تشریح جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.
وی در تشریح فرایند برگزاری این جشنواره نیز گفت: برای برگزاری دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر، ثبت نام کارآفرینان از نیمه دوم سال ۱۳۹۶ در سامانه کارآفرینان برتر (WWW.karafarinanebartar.ir) آغاز شد. تعداد کل ثبت نام شدگان در ۳۱ استان کشور ۶۱۵۸ نفر بودند که از این تعداد ۸۰ درصد را مردان و ۲۰ درصد را زنان تشکیل دادند.
سرهنگی ادامه داد: همچنین از این تعداد ثبت‌نامی در سامانه جشنواره، ۲۰ درصد در بخش کشاورزی، ۴۱ درصد در بخش صنعت و ۳۹ درصد در بخش خدمات بودند. در این فرایند ۴۳۱۲ طرح از مرحله اول که شامل دلایل حضور در جشنواره و ورود به عرصه کارآفرینان و پاسخ به سوالات نوآوری بود عبور کردند. مرحله دوم داوری شامل گردش مالی و اشتغال (رشد ترکیبی) طرح‌ها بود که تعداد ۳۴۹ طرح نیز از این مرحله عبور کرده و به بخش اختصاص داور راه پیدا کردند.
وی با اشاره به اینکه در ادامه این روند هر طرح توسط سه داور بومی، غیربومی و تخصصی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت، افزود: پس از ارزیابی طرح‌ها توسط داوران مربوطه و تعیین امتیاز، بازدید میدانی از طرح‌ها صورت پذیرفت و پس از پالایش امتیازات و بررسی نتیجه بازدید‌های میدانی تعداد ۱۶۷ نفر به عنوان برگزیدگان استانی انتخاب شدند که از این تعداد ۸۱ نفر در بخش صنعت، ۴۵ نفر در بخش کشاورزی و ۴۱ نفر در بخش خدمات فعالیت داشتند.
در ادامه با بررسی میانگین رشد چهار ساله طرح‌ها و تعیین حد نصاب رشد بنگاه‌ها (شرکت‌ها) تعداد ۴۲ طرح جهت ارزیابی در سطح ملی انتخاب و نسبت به بازدید میدانی و ارزیابی آن‌ها توسط داوران ملی اقدام شد که از این تعداد ۱۶ طرح در بخش صنعت، ۱۰ طرح در بخش کشاورزی و ۱۶ طرح در بخش خدمات فعالیت داشتند.

به گفته وی بعد از بازدید میدانی از طرح‌های کارآفرینان منتخب توسط داوران ملی، و جمع‌بندی نتایج داوری‌ها در کارگروه علمی و شورای سیاستگذاری دوازدهمین جشنواره، تعداد ۱۰ کارآفرین بعنوان کارآفرین برتر ملی سال ۱۳۹۶ انتخاب شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار