به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان در نشست کارشناسی "بررسی بحرانهای پیشِروی ایران و نقش حاکمیت، نهادهای مدنی و مردم در عبور از آن" که بههمت حزب ندای ایرانیان عصر امروز (دوشنبه) در سالن همایش پیام برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر بنده شاید یکی از منتقدان اصلی دولت باشم در حالی که تفکر احمدینژادیست را یکی از چالشهای کشور و عامل بسیاری از مشکلات امروز کشور میدانم در عین حال متأسفم که بگویم در مقابل دهها پرسشی که طرفداران احمدینژاد دارند پاسخی نداریم.
وی افزود: سیاست خارجه ما ادوار مختلفی داشته و اینطور نبوده که ما هیچگاه چالش خارجی نداشته باشیم و در دوران مختلف از جمله دوران دفاع مقدس با رژیم بعث عراق که مورد حمایت تمامی کشورهای قدرتمند بود در جنگ بودیم ولی با مجاهدتهای رزمندگانمان و مدیریت مسئولان وقت از این دوران گذر کردیم.
دبیرکل حزب ندای ایرانیان در ادامه گفت: در دوران آقای خاتمی نیز تمدن بشری پس از قرنها بهسمت دیگری رهنمون شد و پس از حادثه 11 سپتامبر بسیاری از تحولات رنگوبوی دیگری به خود گرفت با این حال با سیاستهایی که در آن دوران اتخاذ شد توانستیم از آن شرایط عبور کنیم.
خرازی افزود: در دوران 8 سال دولت احمدینژاد که معتقدم دوره تباهی و بدبختی مردم ایران بوده نیز از بحرانها عبور کردیم، دورهای که تمام تحریمهای بین المللی علیه ما بود. اما نمیدانم که چه اتفاقی افتاده است که تحریمهای نیمبند کنونی دولت آمریکا اینگونه کشور را دچار مشکلات جدی کرده است.
خرازی با اشاره به سیاستهای دولت روسیه گفت: امروز روسیه در حال بازگشت به صحنه بینالمللی است و هدف او دنبال کردن مؤلفههای جدید و بازپسگیری تمامی پایگاههای نظامی خود در جهان است که پس از فروپاشی شوروی از دست داده بود. همچنین در تلاش است تا فعالیتهای ناتو را محدود کند و با کشورهای تأثیرگذار و در حال توسعه منطقه همچون ترکیه روابط ویژه برقرار کند.
وی با انتقاد از عملکرد دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: پس از انتخابات نوعی رخوت اندام دولت ملی را گرفت. البته ما با تمام توان از دولت مستقر حمایت میکنیم.
خرازی ادامه داد: اینکه مردم ایران تا ساعت 12 شب در صف رأیگیری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و یا شورای شهر میایستند نشاندهنده حس میهنپرستی ایرانیان است.
دبیرکل حزب ندای ایرانیان با اشاره به خروج شرکتهای خارجی در پی خروج آمریکا از برجام گفت: چرا مجلس ما قانونی را وضع نمیکند که بر مبنای آن اگر شرکتهای خارجی به هر دلیلی از ایران خارج شدند حق سرمایهگذاری تا 10 سال در ایران را نداشته باشند.
بهگفته نماینده اسبق ایران در سازمان ملل، دولت باید دکترین سیاست خارجی خود را بر پایه دکترین فرابرجام تغییر دهد ولی متأسفانه این اتفاق نیفتاده است.
وی با بیان اینکه دولت در شناخت مؤلفههای خود دچار مشکل شده گفت: سیاست خارجی هر کشور ترسیمکننده منافع ملی اوست و باید یاد بگیریم که اگر میخواهیم در راستای منافع ملی حرکت کنیم برای خودمان دشمنتراشی نکنیم.
دبیرکل حزب ندای ایرانیان با اشاره به سیاستهای دولت آمریکا پس از روی کار آمدن ترامپ خاطرنشان کرد: ترامپ در ابتدا برنامهای برای ضدیت با ایران نداشت ولی متأسفانه پولهای کشورهای عرب منطقه موجب شد تا ترامپ برنامه مدونی برای مقابله با ایران ترسیم کند.
وی با اشاره به اندیشکده آمریکایی که بهدنبال تغییر سیاستهای مداخلهجویانه ترامپ علیه ایران است، گفت: بخش عمدهای از دیدگاههایی که آمریکاییها علیه ایران دارند دچار مشکل شده و اندیشکدههای آمریکایی در پی تغییر سیاستهای دولت آمریکا علیه ایران هستند، بنابراین ما باید توان ملی و قدرت بازدارنده کشور را افزایش دهیم و دولت باید تمام تلاش خود را برای حل مشکلات داخلی بهویژه مشکلات اقتصادی انجام دهد.