محتواي نشستهاي سراي اهل قلم، کتاب ميشوند
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، علي شجاعي صائين، مدير کميته فعاليتهاي جنبي بيست و سومين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران گفت: در سالهاي گذشته نشستهاي مهم در حوزههاي گوناگون به تناسب موضوع در نشريات موسسه خانه کتاب منتشر ميشد که اين رويداد امسال هم ادامه پيدا ميکند اما براي نخستين بار اين نشستها در قالب کتاب مستقل نيز منتشر ميشود.
وي با بيان اينکه محتواي نشستهاي سراي «ديدار» به طور کامل و نشستهاي ساير سراهاي 5 گانه اهل قلم به تناسب و به شکل موضوعي کتاب ميشوند، افزود: تلاش ميکنيم کتابهاي مربوط به نشستهاي سراي ديدار تا زمان هفته کتاب منتشر شود و در اختيار علاقهمندان قرار گيرد.
شجاعي با بيان اينکه تنها در سراي اصلي اهل قلم تا پايان نمايشگاه 65 نشست برگزار ميشود، افزود: با توجه به اينکه نشستهاي اهل قلم در موضوعات متنوعي چون رونمايي کتاب، بررسي مسائل مرتبط با نشر و کتابخواني و تجليل از چهرههاي فرهنگي برگزار ميشود، ضرورت ندارد همه نشستها به صورت کتاب منتشر شود يا از اساس در نشريات خانه کتاب بيايد اما تلاش ما بر اين است تا محتواي نشستهايي که قابليت تبديل شدن به کتاب را دارند به گونهاي منتشر شوند.
مديرعامل موسسه خانه کتاب ايران تصريح کرد: با توجه به استقبال مناسب اهالي قلم از برنامههاي سراي اهل قلم نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران اطمينان داريم گردآوري سخنرانيها در قالب کتاب ميتواند مورد استفاده و نقد و بررسي پژوهشگران و اهالي قلم در طول سال قرار گيرد.
بيستوسومين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران از 15 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري در مصلاي امامخميني(ره) برپاست./انتهاي پيام/