آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۵۵۴۱
براتی در گفتگو با دانشجو:

مدیر جهادی در کشور نداریم/ تهیه سبد مهربانی برای خانواده‌های بی‌بضاعت

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور اصفهان گفت: متاسفانه در سطح کشور، مدیر جهادی نداریم و بسیاری از مسئولان تفکر جهادی ندارند.
محمدرضا شاه رجبیان

مهدی براتی، مسئول بسیج دانشگاه پیام نور اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با اشاره به اینکه گروه جهادی فاطمه الزهرا(س) بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور اصفهان در یازدهمین سال متوالی خود به مناطق محرم اعزام شد، گفت: گروه جهادی فاطمه الزهرا(س) سه سال متوالی است که در روستا‌های فخرآباد، سیف آباد استان چهارمحال بختیاری فعالیت خود را ثبات داده‌ است.

وی افزود: این اردو طی یک دوره ۱۰ روزه و ۳ روزه از ۳۰ تیر تا ۱۴ مرداد با حضور ۳۰ نفر از برادران و ۲۰ نفر از خواهران برگزار شد.

براتی با اشاره به اینکه در این اردو حدود ۲۳ میلیون تومان هزینه شد که توسط سپاه استان، ناحیه بسیج دانشجویی، بنیاد برکت، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور و تعدادی از خیرین تآمین شد، بیان داشت: در بخش عمرانی برادران ما یک خانه نیمه ساخت محروم را تکمیل کردند و در یک خانه محروم نیز سرویس بهداشتی و حمام ساخته شد.

وی افزود: بخش برادران در بحث ورزشی نیز مسابقاتی از جمله فوتبال، تنیس روی میز و شطرنج و همچنین در بحث فرهنگی کلاس‌های قرآن احکام و نشست‌های بصیرتی سیاسی برگزار کردند.
 
مسئول بسیج دانشگاه پیام نور اصفهان افزود: بخش خواهران کلاس‌های احکام، سرود، تدریس و برنامه‌های مختلف فرهنگی برگزار کردند. کمک‌های مردمی تحت عنوان سبد مهربانی بالغ بر ۱۵ ملیون تومان جمع آوری شد که برای خانوار‌های محروم آن منطقه اقلامی از قبیل لباس، لوازم تحریر تهیه  و بین آنها توزیع شد.

براتی بیان کرد: بچه‌های اردو جهادی بهترین زمان زندگی خود را بدون هیچ گونه مزدی هرسال به فعالیت و کار جهادی می‌پردازند و تنها هدفشان خدمت به مردم و جلب اعتماد به انقلاب اسلامی است و بازخورد بسیار عالی از کار بچه‌ها مشاهده شد و مردم روستا هم حمایت و پشتیبانی‌های بسیاری انجام دادند و مسئولان هم حتماً باید در این اردو‌ها حضور پیدا کنند تا قدر این جوانان انقلابی را بدانند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در سطح کشور ما مدیر جهادی نداریم و تفکر جهادی حاکم بر مسئولان نیست و اشرافی گری دولت ضعف بسیار بزرگی است و همچنین رئیس جمهور و مسئولین دولتی را به داشتن روحیه جهادی توصیه می‌کنم تا  بتوانند در مقابل دشمن بایستند و استقامت کنند از این شرایط سخت عبور کنیم و تنها راه عبور از این شرایط سخت مدیریت جهادی است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار