آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۹۶۵

نیروگاه شهید منتظری اصفهان در مسیر جابجایی/ توافق استاندار و مالک بر سر انتقال تا شعاع ۵۰ کیلومتری

مدیر کل حفاظت محیط زیست اصفهان گفت: اقدامات برای خروج نیروگاه شهید منتظری از شعاع ۵۰ کیلومتری مرکز استان شروع شده و این اقدام که گذشتگان آن را غیرممکن می‌دانستند، در حالِ پیگیری است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احمدرضا لاهیجان زاده مدیرکل حفاظت محیط زیست اصفهان در نشست خبری در مجتمع مطبوعاتی اصفهان گفت: درباره خروج نیروگاه شهید منتظری از شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان، استاندار بطور کامل همراهی و مالک نیروگاه نیز با آن موافقت کرده است.

وی با اشاره به راندمان ۳۲ درصدی نیروگاه شهید منتظری در خوشبینانه‌ترین حالت، افزود: مکان یابی برای نیروگاه در جاده نائین در حالِ نهایی شدن است تا یک نیروگاه سیکل ترکیبی با راندمان بالای ۵۰ درصد در مکان جدید احداث شود.

لاهیجان‌زاده تصریح کرد: بحث مکان‌یابی نیروگاه در استان قابل حل است، اما عمده اتفاقی که باید بیفتد، تامین حدود یک میلیارد یورو ارزی است که باید بصورت تسهیلات از طریق منابع لازم فراهم شود.

به گفته وی، اگر تامین اعتبار انجام شود طبق پیش‌بینی مشاور بین سه تا چهار سال زمان احداث پروژه نیروگاه جدید طول می‌کشد و با فازبندی می‌توان فاز نخست آن را وارد مدار کرد و فاز دوم را هم به مرحله اجرا گذاشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار