افتتاح ۵۰ پروژه عمرانی در شهرستان نایین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۱۶۷۵

افتتاح ۵۰ پروژه عمرانی در شهرستان نایین

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: بیش از ۵۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۴۰ میلیارد تومان در ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه، در شهرستان نایین افتتاح و زمینه اشتغال زایی برای ۲۷۵ نفر فراهم شد.

افتتاح ۵۰ پروژه عمرانی در شهرستان نایین

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کریمی فرماندار شهرستان نایین گفت: هم‌زمان با ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ۵۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۴۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید که در حوزه جذب نیرو، زمینه اشتغال ۲۷۵ نفر در شهرستان را فراهم نموده است.


فرماندار شهرستان نایین خاطرنشان کرد: از میان پروژه‌های آماده افتتاح، ۳۷ پروژه دولتی با اعتبار۳۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و ۱۳پروژه بخش خصوصی و خیرین با اعتبار ۷۰۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین از میزان اعتبارات بخش خصوصی مبلغ پنج میلیون و ۳۸۶ هزار یورو از محل اعتبارات ارزی تامین گردیده است.


وی افزود: بیش از ۳۹۸ عنوان برنامه در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مذهبی، هنری و ورزشی در دهه فجر برگزار شد.
فرماندار شهرستان نایین ادامه داد: پروژه‌های مورد بهره‌برداری در بخش‌های زیرساخت، راه، انرژی، ارتباطات، دانش‌بنیان، خدمات، صنایع، کشاورزی و آموزشی ازجمله احداث و بهسازی شبکه برق، سنگ‌فرش معابر شهری و روستایی، تجهیز و توسعه شبکه مخابرات، زیرسازی و آسفالت معابر شهری و روستایی و محور‌های مواصلاتی است.


کریمی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در دهه فجر امسال، باید در راستای جهاد تبیین و بیان دستاورد‌های ۴۵ ساله انقلاب اسلامی از همه ظرفیت‌ها استفاده و برای رفع مشکلات و امیدآفرینی در جامعه تلاش کنیم تا بتوانیم زمینه مشارکت بیشتر مردم در انتخابات را فراهم آوریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار