کد خبر:۷۰۶۳۱۳
ساجدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

«استفاده سوریه از سلاح شیمیایی» حربه آمریکا برای ماندن در منطقه/ سوریه با تسلط نود درصدی به خاکش چه نیازی به تسلیحات شیمیایی دارد؟

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: آمریکا به سادگی می‌تواند سلاح شیمیایی در اختیار تروریست‌ها قرار دهد و گناه استفاده از سلاح شیمیایی را به گردن دولت سوریه بیندازند.
محمد ساجدی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص هشدار مسکو درباره احتمال حمله شیمیایی ساختگی به سوریه گفت: ترامپ در آخرین نطق خود اعلام کرد در خاورمیانه به چیزی دست پیدا نکردیم و حضور ما در این منطقه از ابتدا اشتباه بوده است.

وی با بیان اینکه برخی متحدان آمریکا از جمله عربستان و رژیم صهیونیستی این نظر آمریکا را نمی‌پذیرند، گفت: آن‌ها مایل به خروج آمریکا از خاورمیانه نیستند و عنوان کردند بشار اسد برای خروج تروریست‌ها نیازمند استفاده از سلاح‌های هسته‌ای است، اما در این کارزار این سوال پیش می‌آید که دولت سوریه با وجود در دست داشتن ۹۰ درصد از خاک این کشور آیا نیازمند استفاده از چنین حربه‌ای خواهد بود؟

ساجدی ادامه داد: در گذشته هیئت‌های سازمان ملل نیز تایید کردند که این تروریست‌ها بودند که از سلاح شیمیایی استفاده می‌کردند، اما به نظر می‌رسد پیش کشیدن این موضوع در حقیقت مستمسکی برای متقاعد کردن ترامپ برای حضور بیش از پیش در منطقه است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: این در حالی است که روس‌ها مجددا اعلام کردند اگر چنین فرضیه‌ای قوت یابد روسیه هیئت‌های حسن نیت را به سوریه می‌فرستد به هر حال به نظر می‌رسد طرح چنین مسئله‌ای تنها برای تخلیه روانی مردم سوریه است.

وی تاکید کرد: چند سال قبل هم سازمان ملل تایید کرد تروریست‌های گروه‌های ارتش آزاد که متعلق به ترکیه هستند در سوریه از سلاح شیمیایی استفاده کردند الان هم آمریکا به سادگی می‌تواند سلاح شیمیایی در اختیار تروریست‌ها قرار دهد و امکان دست یابی به سلاح شیمیایی برای تروریست‌ها بعید به نظر نمی‌رسد و براساس این روند آن‌ها به دنبال این هستند که گناه استفاده از سلاح شیمیایی را به گردن دولت سوریه بیندازند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار