کد خبر:۷۰۶۶۱۴
ساداتیان در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

بن سلمان و وزیر خارجه‎اش در حال نابود کردن عربستان هستند/ لبنان مثل دو دهه قبل نیست که سعودی‎ها در آن تعیین کننده باشد

دیپلمات سابق ایران در لندن گفت: لبنان امروز لبنان دو دهه قبل نیست که عربستان در آن تعیین کننده باشد و عقلانیت در دولت، ملت و حاکمیت این کشور وجود دارد.
سیدجلال ساداتیان کارشناس سیاست خارجی و دیپلمات سابق ایران در لندندرگفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص توقف فروش سهام شرکت نفتی آرامکو در عربستان با دستور مستقیم پادشاه این کشور  گفت: شرکت نفتی آرامکو شرکتی است که نفوذ امریکایی‌ها در آن بسیار بالا بوده و می‌توان به راحتی می‌توان این شرکت را شرکت ملی نفت عربستان دانست.

دیپلمات سابق ایران در لندن تصریح کرد: حضور امریکا در دوران ملک سلمان که به دلیل بیماری کمتر نقش افرین است و بیشتر بن سلمان اداره کننده این کشور است ظهور بیشتری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: بن سلمان به همراه رفیق دوران نوجوانی خود یعنی عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان در حال به فنا دادن عربستان هستند از یک سو به امید آن بودند که جنگ یمن را ده روزه به پایان برسانند، اما نتیجه این جنگ چیزی جز کشتار زنان و کودکان نبود به گونه‌ای که محکومیت سازمان ملل را هم برای خود خریدند و امروز تهدیدات حوثی‌ها برای عربستان، امارات و دبی تهدیدات جدی محسوب می‌شود که روز به روز هم در حال افزایش است.

سیدجلال ساداتیان در خصوص طرح عربستان برای انتقال جنگ از یمن به لبنان نیز گفت: این اقدام قبلا نیز از سوی سعودی‌ها انجام شده است آن‌ها سال گذشتهه، سعد حریری نخست وزیر این کشور را به عربستان فراخواندند و او را وادار به استعفا و فحاشی نسبت به ایران کردند، اما خوشبختانه عقلانیت رئیس جمهور لبنان و حسن نصرالله ابتکار عمل را از سعودی‌ها گرفت و آن‌ها سعد حریری را نخست وزیر لبنان دانستند و به کشور دعوت کردند این در حالی است که وقتی سعد حریری از عربستان برگشت حتی استعفا نداد و کار نخست وزیری خود را ادامه داد.

این کارشناس سیاست خارجی یادآور شد: به هر حال لبنان امروز لبنان دو دهه قبل نیست که عربستان در آن تعیین کننده باشد و عقلانیت در ابعاد مختلف دولت، ملت و حاکمیت این کشور وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار