آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۲۹۹
ساداتی نژاد در گفتگو با دانشجو:

اگرنخبگان را وارد معرکه می‌کردند مشکل ارز ۱۵ روزه حل می‌شد/ وزارت علوم و وزیرش غائب جنگ اقتصادی امروز

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: وزارت و وزیر علوم در جنگ اقتصادی امروز کشور غایب بزرگ صحنه تلقی می شوند.

سیدجواد ساداتی نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در انتقاد نسبت به عملکرد وزارت علوم در شرایط بد اقتصادی کشور اظهار داشت: در حالی که انتظار می‌رود وزیر علوم و وزراتخانه متبوعش در صحنه نقش آفرینی کنند اما هیچ اقدام قابل توجهی از سوی این وزارتخانه مشاهده نمی کنیم. به نوعی وزارت و وزیر علوم در جنگ اقتصادی امروز کشور غایب بزرگ صحنه تلقی می شوند.

وی افزود: هفته گذشته رئیس جمهور برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان به مجلس آمد حال سوال اینجاست که وزارت علوم و وزیر علوم چه نقش آفرینی در این معادله انجام دادند؟ چراکه حداقل اقدام این بود که غلامی نظر نخبگان و اساتید اقتصادی کشور را برای خروج از شرایط کنونی اخذ و آنها را به دولت منتقل کند.

ساداتی نژاد با بیان اینکه مهمترین عامل ناکامی‌های اقتصادی فعلی کشور ناشی از تصمیمات اشتباه مسئولان است، تصریح کرد:  مهمترین عامل به وجود آمدن مشکلات اقتصادی کشور تک نرخی کردن ارز بود که بخشی از آن به وزارت علوم برمی گردد چرا که اگر این وزارتخانه به درستی به مسئولان اطلاعات و آمار ارائه می‌داد آنها نیز در زمینه ارزی تصمیم اشتباهی نمی‌گرفتند. چهار ماه زمان برد تا مسئولان این تصمیم غلط (تک نرخی کردن ارز) را اصلاح کنند این در حالی است که اگر وزارت علوم از طریق نخبگان به این بحث ورود می کرد شاید مجموعا ۱۵ روزه این مشکل حل می شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با تاکید بر اینکه وزارت علوم در حال حاضر هیچ نقش آفرینی در بخش اقتصادی کشور ندارد، یادآور شد: از رئیس جمهور می‌خواهیم که نخبگان کشور را به رسمیت بشناسد. یکی از رسالت‌های وزارت علوم پیوند دانشگاه‌های کشور به بدنه دولت است بنابراین انتظار می‌رود رئیس دولت به همراه وزیر علوم جلسه‌ای را با اساتید و نخبگان کشور برای بیرون رفت از مشکلات کنونی برگزار کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار