کد خبر:۷۰۷۵۲۰
پرونده ویژه | اردوی جهادی ۹۷؛

اتمام ۵ پروژه عمرانی به همت دانشجویان پیام‌نور لنده/ ۱۰۰۰ جلد کتاب به کتابخانه روستای قیام اهدا شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور لنده گفت: دانشجویان جهادگر گروه جهادی شهید سهرابی ثانی در بخش عمرانی با تلاش‌های شبانه‌روزی خود ۵ پروژه‌های عمرانی را در روستای قیام تکمیل کردند.


مجتبی بنی هاشمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور لنده در گفتگو با دانشجو، گفت: گروه جهادی شهید سهرابی ثانی با هدف ترویج روحیه انقلابی، ایثار و از خودگذشتی و همچنین خدمت رسانی به محرومان با برنامه ۱۰ روز در روستای محروم قیام فعالیت‌های جهادی خود را آغاز کردند؛ اما به دلیل مشکلات فراوان و درخواست خود دانشجو‌یان و اهالی روستا اردو به مدت ۳ روز دیگر تمدید شد تا کار‌هایی که توسط جهادگران شروع شده بود، تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.

بنی هاشمی با اشاره به فعالیت‌های گروه جهادی دانشگاه پیام نور لنده را در دو بخش عمرانی و فرهنگی بیان کرد: روستای قیام به دلیل اینکه از دور افتاده‌ترین روستا‌های شهرستان لنده است با مشکلات متعدد زیرساختی و فرهنگی مواجه است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نورلنده تصریح کرد: اولویت گروه جهادی اعزام شده تشکیل شناسنامه روستا و تحقق در مورد آسیب‌های اجتماعی و مشکلات روستا بود.

وی گفت: دانشجویان جهادگر در بخش عمرانی با تلاش‌های شبانه روزی خود پروژه‌های مانند ساخت یک سرویس حمام، ساخت آشپزخانه، ساخت دو اتاق خواب  برای خانواده‌ای محروم، ساخت دیوار خانه عالم روستا را تکمیل کردند.

این فعال دانشجویی اظهار داشت: در بخش فرهنگی و آموزشی اقدامات ارزنده‌ای به اهالی روستا ارائه شد که از جمله این اقدامات، برپایی دوره‌های آموزشی صنایع دستی و گل دوزی، کلاس‌های آموزش احکام و قرآن، کلاس‌های تقویتی و آموزشی ویژه دانش آموزان روستا، برگزاری مسابقات ورزشی و محلی، سرکشی و بازدید از خانواده شهدا، اهدای ۱۰۰۰ جلد کتاب به کتابخانه روستا، بوده است.

بنی هاشمی در ادامه خاطر نشان کرد:  یکی از اقداماتی که به شدت مورد توجه و تحسین اهالی روستا قرار گرفت و بازخورد مثبتی نیز در بین اهالی روستا داشت، پاکسازی جداول روستا توسط جهادگران دانشجو بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار