آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۰۷۲

نماینده ائتلاف «الفتح» عراق: فراکسیون «البناء» از نظر تعداد نمایندگان در صدر است

ائتلاف الفتح عراق از زیرمجموعه‌های فراکسیون «البناء» تصریح کرد که امضای ۱۵۳ نماینده را دارد که ۲۱ امضا مربوط به نمایندگان جداشده از ائتلاف النصر است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «حسن سالم» نماینده ائتلاف «الفتح» عراق اعلام کرد که فراکسیون «البناء» از نظر تعداد نمایندگان در صدر قرار دارد.

به نوشته پایگاه خبری «شفق نیوز»، وی افزود که در نخستین نشست پارلمان جدید عراق که دوشنبه (دیروز ۳ سپتامبر) برگزار شد، امضای ۱۵۳ نماینده عضو فراکسیون البناء به رئیس سِنی پارلمان ارائه شد و این نمایندگان از ائتلاف‌های الفتح، القانون، جدا شدگان از ائتلاف النصر و سایر ائتلاف‌های سُنی بودند.

سالم طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ائتلاف «الاصلاح و الاعمار» مدعی تشکیل فراکسیون اکثریت از ائتلاف‌های سائرون، الوطنیه، النصر و الحکمة است، دارای امضای روسای این ائتلاف‌ها است و امضای تمام نمایندگان خود را ندارد. این اختلافی است که دادگاه فدرال عراق آن را بررسی خواهد کرد. این حق نماینده است که خود را عضو یک فراکسیون جدید بداند و رئیس ائتلاف نمی‌تواند این حق را از او سلب کند و به جای او تصمیم بگیرد.

وی افزود که در ائتلاف الاصلاح و الاعمار، «حیدر العبادی» رئیس ائتلاف النصر که در انتخابات اخیر ۴۲ کرسی کسب کرده بود، با همین تعداد خود را ثبت کرده است. در حالی که این عدد درست نیست و با جدایی ۲۱ نماینده از النصر، دیگر این شمار نماینده به ائتلاف الاصلاح و الاعمار نپیوسته است.

دیروز نیز «هادی العامری» رئیس ائتلاف انتخاباتی الفتح اعلام کرد که امضای بیش از ۱۵۰ نماینده را به رئیس سِنی پارلمان برای معرفی فراکسیون اکثریت (به نام البناء) تحویل داده است.

العامری تصریح کرد که او امضای تک‌تک نمایندگان را تحویل داده نه فقط امضای رؤسای ائتلاف‌ها را.

العامری افزود که الفتح اصرار بر گفتگو با همه جریان‌های سیاسی را دارد و قصد ندارد کسی را به حاشیه براند.

در مقابل، یکی از اعضای ائتلاف سائرون به وبگاه خبری «المسله» گفته که بعد از تشکیل و معرفی فراکسیون اکثریت (از جانب سائرون و سه ائتلاف دیگر)، احزاب کُردی به آن خواهند پیوست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار