
کد خبر:۷۰۸۳۵۵
ناصری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:
نوبخت قلک دار روحانی در سازمان برنامه و بودجه است/ او بودجه را مطابق نظر روحانی اختصاص میدهد
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: بهتر بود آقای روحانی شخصی متناسب با فلسفه تشکیل سازمان برنامه و بودجه را رئیس این سازمان انتخاب میکرد.نوبخت قلک دار روحانی در سازمان برنامه و بودجه است.
عبدالله ناصری فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در مورد عملکرد اقتصادی دولت و سازمان برنامه و بودجه گفت: فلسفه تاسیس سازمان برنامه بودجه در زمان پهلوی با توجه به استدلالهایی که برای تشکیل آن وجود داشت به این ترتیب بود که این نهاد سازمانی فرادستگاهی باشد و کسانی که نبوغ اقتصادی کامل داشتند ریاست ان را به عهده بگیرند.
وی در خصوص شرایط مدیریت فعلی این سازمان نیز گفت: کسانی که به نوبخت انتقاد داشتند حرفشان این بود که وی گامی برای توسعه در شرایط بحران برنداشته است.
وی در خصوص شرایط مدیریت فعلی این سازمان نیز گفت: کسانی که به نوبخت انتقاد داشتند حرفشان این بود که وی گامی برای توسعه در شرایط بحران برنداشته است.
وی با اشاره به اینکه دولت همه مسئولیتهای اقتصادی و سیاست گذاری را در دست ندارد گفت: تنها ۵۰ درصد این مسئولیت به عهده دولت است، اما در همین میزان نیز ضعفهایی دیده شد.
ناصری با اشاره به اینکه یکی از کارهای خوب دولت یازدهم راه اندازی مجدد سازمان برنامه و بودجه بود که در زمان احمدی نژاد تعطیل شده بود گفت:اما بهتر بود آقای روحانی شخصی متناسب با فلسفه تشکیل سازمان برنامه و بودجه رئیس این سازمان را انتخاب میکرد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه نوبخت قلک دار روحانی در سازمان برنامه و بودجه است گفت: وی بودجه را مطابق نظر روحانی اختصاص میدهد.
وی در پایان تاکید کرد: البته کل دولت تنها مسئولیت ۵۰ درصد کارهای اقتصادی را به عهده دارد، چون بعد ازدولت احمدی نژاد شاهد فربه شدن نهادهای موازی با دولت به ویژه در حوزه اقتصادی هستیم که در این میان و در خصوص کم کاری سازمانهای اقتصادی تنها نمیتوان سازمان برنامه و بودجه را متهم دانست، اما ذکر این نکته نیز ضروری است که این سازمان همیشه پیشانی اقتصادی کشور بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.