کد خبر:۷۰۸۴۶۸
سردار حزنی:

۸۶۱۶ مسجد در کشور با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه ساخته شد

دبیر قرارگاه قرب کوثر خاتم الانبیاء (ص) گفت: تاکنون ۸۶۱۶ مسجد در سراسر کشور با کمک قرارگاه قرب کوثر و همیاری مردم و خیران مسجدساز ساخته شده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سید ضیاءالدین حزنی در آیین افتتاحیه مسجد بین‌راهی شهید دکامی کرمانشاه، اظهار داشت: اکنون به ازای هر ۱۴۸۲ نفر یک مسجد در کشور وجود دارد که باید این روند روبه افزایش باشد و به ازای هر ۵۰۰ نفر یک مسجد در کشور ساخته شود که این همت مردم سرافراز و مومن ایرانی را می‌طلبد.

دبیر قرارگاه قرب کوثر خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه به ۸۱ هزار و ۵۳۸ مسجد در سراسر کشور نیاز است، افزود: تاکنون ۸۶۱۶ مسجد در سراسر کشور تحویل مردم مومن داده شده است که ساخت این مساجد براساس فرمایشات مقام معظم رهبری ادامه دارد و دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها باید در این کار ارزشمند به کمک سپاه نبی‌اکرم (ص) و قرارگاه نجف بیایند.

حزنی با اشاره به اینکه احداث و توسعه مساجد در استان کرمانشاه روبه افزایش است، گفت: با همکاری قرارگاه نجف و سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، ساخت و ساز مساجد زیادی در این استان به ویژه مناطق زلزله‌زده در جریان است که این روند رو به فزونی است.

وی با بیان اینکه در جنگ هشت ساله، مسجد سنگر مستحکمی بوده است، افزود: اگر تمام دنیای استکبار امروز در مقابل ایران زانو زده به خاطر وجود بچه‌های مسجدی است بنابراین باید تمام مسئولان کشوری، مردم مومن و خدا دوست به کمک بیایند که این عقب افتادگی در مساجد در سطح کشور با توکل بر خدا جبران شود.

حزنی، مسجد را در تربیت مدیرانی صالح مهم دانست و افزود: وقتی مدیر مسجدی مسئولیتی را عهده‌دار شود، برای مملکت زحمت می‌کشد و برای مردم دل می‌سوزاند و انقلاب اسلامی ایران نیز برگرفته از دین مبین اسلام از مسجد شروع شد که از این رو تقویت مساجد در ادامه این مسیر اثرگذار است.

دبیر قرارگاه قرب کوثر خاتم الانبیاء (ص) بر لزوم تشکیل مجمع خیرین مسجدساز استان کرمانشاه تاکید و اظهار کرد: با راه‌اندازی این مجمع می‌توان با همیاری همیشگی مردم، قرارگاه قرب کوثر و نیز مجمع خیرین مسجدساز کشوری، در زمینه ساخت مساجد در سطح منطقه اقدامات بسیار موثری انجام داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار