خانوادههای مهاجرانی که در مرز جنوبی آمریکا از فرزندان خود جدا شده بودند، به دلیل دچار شدن به آسیبهای روانی از دولت دونالد ترامپ شکایت کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه هیل، خانوادههای مهاجرانی که در مرز آمریکا و مکزیک تحت سیاست «تحمل صفر» دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از فرزندان خود جدا شده بودند، از دولت دونالد ترامپ شکایت کردند.
بر اساس دادخواستی که تعدادی از وکلا در هفته جاری در یک دادگاه فدرال در حمایت از این مهاجران ارائه کردند، کودکان مهاجر و خانواده هایشان در نتیجه جدا شدن از یکدیگر دچار آسیب روحی شدیدی شده اند که تا سالیان سال بر زندگی آنها تأثیر خواهد گذاشت. در این دادخواست از دولت دونالد ترامپ درخواست شده بود خسارتهای مالی را که در نتیجه این سیاست متضرر به خانوادههای مهاجران وارد شده است، به آنها بپردازد.
گزارشها حاکی از آن است که خانوادههای مهاجرانی که در نتیجه سیاستهای ضدمهاجرتی دونالد ترامپ از فرزندان خود جدا شده اند، اعلام کردند که از آسیبهای روحی عمیقی رنج میبرند. این خانوادهها از دولت دونالد ترامپ درخواست کرده اند که با پرداخت هزینههای درمان آنها، آسیبی که به آنها زده است را جبران کند.
«جنیفر وولف ویلیامز»، یک پزشک روانشناس پیشتر در گفتگو باای بی سی نیوز اعلام کرد: اگر آسیبهای روانی وارد شده به این کودکان مهاجر به درستی درمان نشود، آنها بعدها در زندگی دست به خودکشی میزنند.
این گزارش چند هفته پس از آن منتشر شد که دولت دونالد ترامپ همچنان به دلیل به کار بردن سیاستهای ضدمهاجرتی با انتقادهای گستردهای روبروست. هزاران خانواده در مرز جنوبی آمریکا در نتیجه سیاست «تحمل صفر» دونالد ترامپ از کودکان خود جدا شدند. در پی گسترش اعتراضها به این سیاست متضرر، دونالد ترامپ در ماه ژوئن سال جاری میلادی دستور توقف این رویه را صادر کرد و گفت که از این پس والدین مهاجر را به همراه کودکانشان بازداشت میکند. این درحالی است که همچنان کودکان زیادی به آغوش خانوادههای خود بازنگشته اند. تا هفته گذشته، حدود ۵۰۰ کودک همچنان در اردوگاههای دولتی و به دور از خانوادههای خود زندگی میکردند.
دونالد ترامپ از زمان ورود به عرصه رقابتهای انتخاباتی بارها وعده داد از ورود مهاجران غیرقانونی به کشور جلوگیری خواهد کرد. از جمله دیگر اقدامات ضدمهاجرتی ترامپ میتوان به تلاش او برای ساخت یک دیوار در امتداد مرز مکزیک اشاره کرد. اقدامی که کنگره آمریکا هنوز با پرداخت بودجه لازم برای ساخت آن موافقت نکرده است.