آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۳۲۱
رسانه‌های‌ لبنانی:

روند تشکیل دولت لبنان بار دیگر به کُما رفت

رسانه‌های لبنانی با اشاره به سفر‌های خارجی رئیس جمهور و نخست‌وزیر لبنان اعلام کردند که روند تشکیل دولت در این کشور بار دیگر به کما رفت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های لبنانی با اشاره به آغاز سفر‌های میشل عون رئیس جمهور لبنان به استراسبورگ و نیویورک و سفر سعد حریری به لاهه ابراز داشتند که همچنان روند تشکیل دولت در لبنان دور از دسترس است و تاخیر و تعطیل دولت نزدیک‌ترین گزینه‌ای است که در این زمینه به ذهن می‌رسد.

میشل عون امروز قرار است به استراسبورگ سفر کند. وی سخنرانی در پارلمان اروپا خواهد داشت که در آن به بررسی پرونده آوارگان خواهد پرداخت. وی همچنین در این سفر با مسئولان ارشد اروپایی دیدار خواهد کرد. علاوه بر این سفر سعد حریری نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه نیز قرار است به لاهه سفر کند تا در دادگاه بین‌المللی ویژه ترور رفیق حریری شرکت کند.

روزنامه الاخبار لبنان با اشاره به اینکه به علت این دو سفر روند تشکیل دولت وارد مرحله «کُما» شده، تاکید کرد که رسوایی تشکیل دولت برای چهارمین ماه متوالی ادامه پیدا خواهد کرد. کسانی که با سعد حریری نخست وزیر، قبل از عزیمت به لاهه دیدار کردند، به این نتیجه رسیدند که هیچ تحرک جدی در روند تشکیل دولت وجود ندارد و تماس‌ها در عرصه‌های مختلف متوقف شده است.

ملاحظات میشل عون رئیس جمهور لبنان نسبت به روند تشکیل دولت کاملاً مشخص است، این ملاحظات به ویژه در زمینه توازن در تعداد پست‌های وزارتی بر کسی پوشیده نیست. وقتی سعد حریری اراده می‌کند به حزب نیرو‌های لبنانی با ۱۵ کرسی پارلمانی ۴ پست وزارتی در وزارتخانه‌های امور اجتماعی و دادگستری و امور تربیتی و آموزس عالی و وزارت فرهنگ را بدهد، چرا باید فراکسیون‌های دیگری که حجم بالاتری دارند، نظیر فراکسیون لبنان القوی تنها به یک پست خدماتی وزارتی بسنده کنند؟ چرا در این صورت جریان المرده باید تنها پست وزارت کار و حمل و نقل را در اختیار داشته باشد؟ اگر قرار است بپذیریم که حکومت وحدت ملی در کشور تشکیل خواهد شد، چرا نمایندگی دروزی‌های لبنان تنها باید در اختیار ولید جنبلاط باشد و چرا باید نمایندگان اهل سنت خارج از جریان المستقبل هیچ نقشی در دولت نداشته باشند؟ در شرایطی که گفته شده پست وزارت بهداشت در اختیار فراکسیون وفاداری و مقاومت قرار می‌گیرد، چرا برخی اظهار نظر‌ها مطرح می‌شود مبنی بر اینکه این پست از سهمیه حزب‌الله لبنان حذف خواهد شد؟

روزنامه البناء لبنان نیز نوشت که با ترک لبنان از سوی میشل عون روند تشکیل دولت بار دیگر وارد مرحله مرخصی می‌شود و جنگ اختیارات در داخل کابینه آینده در انتظار بازگشت رئیس جمهور و نخست‌وزیر لبنان همچنان ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار