کد خبر:۷۰۹۴۲۸

موفقیت «عمران خان» در دریافت کمک‌ مالی از خارجی‌ها و دولتی‌ها

با تأکید نخست وزیر پاکستان برای ذخیره آب و سد سازی در کشور بسیاری از پاکستانی‌های مقیم خارج و مقامات دولتی برای تأمین مالی این پروژه اعلام آمادگی کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، با تأکید «عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان برای ذخیره آب و سد سازی در کشور بسیاری از پاکستانی‌های مقیم خارج و مقامات دولتی برای تأمین مالی این پروژه اعلام آمادگی کردند.

«اسد قیصر» رئیس مجلس ملی پاکستان اعلام کرد اولین حقوق خود را برای تأمین مالی پروژه سد سازی هدیه می‌کند.

از سوی دیگر «عمران اسماعیل» فرماندار ایالت سند در گفتگو با خبرنگاران از هدیه کردن حقوق یک سال خود برای سدسازی در پاکستان خبر داد.

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد حقوق ۳ روز کارمندان برای ساخت سد در کشور هدیه می‌شود.

«ثاقب‌نثار» رئیس دادگاه عالی پاکستان ۱۰ میلیون روپیه برای ساخت پروژه سد سازی هدیه کرد و خواهان اجرای هر چه سریعتر این پروژه شد.

افسران بازنشسته ارتش پاکستان اعلام کردند بخشی از حقوق خود را برای سد سازی در نظر گرفته‌اند و حدود ۲۰ میلیون روپیه برای اجرای این پروژه اعطا می‌کنند.

این در حالی است که پاکستانی‌های مقیم آمریکا در حال جمع‌آوری کمک‌های مالی خود به حساب بانکی تعیین شده از جانب سفارت پاکستان هستند.

چندی پیش نخست وزیر پاکستان از پاکستانی‌های مقیم خارج از این کشور درخواست کرد برای ساخت سد و ذخیره آب هر یک حداقل هزار دلار کمک کنند.

عمران‌خان تأکید کرد اگر از هم اکنون شروع به ساخت سد نکنیم، از سال ۲۰۲۵ میلادی پاکستان با خشکسالی روبرو خواهد شد.

عمران‌خان اعلام کرد سعی دارد ظرف مدت ۵ سال حداقل ۲ سد بزرگ در پاکستان بسازد و این کشور را از بحران کم‌آبی نجات دهد.

پروژه ساخت سد‌های «بهاشا» و «تربیلا» سال‌ها است که مطرح شده است، اما دولت‌های قبلی پاکستان این پروژه را نیمه کاره رها کردند.

بسته شدن مسیر رود‌های منتهی به پاکستان از جانب هند یکی از دلایل کمبود آب در این کشور است.

اختلاف هند و پاکستان بر سر سهم آب بعد از آغاز پروژه سد‌های «کشن‌گنگا» و «راتله» توسط دهلی‌نو شروع شد.

طبق قرارداد «سند‌طاس» آب رود‌های شرقی از جمله ستلج، بیاس و راوی سهم هند و رود‌های غربی از جمله سند، جهلم و چناب سهم پاکستان است.

بعد از هدف قرار گرفتن مقر نظامی ارتش هند در کشمیر این کشور با متهم کردن پاکستان اعلام کرد که به قرارداد سند طاس عمل نمی‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار