آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۸۱۲
رویترز گزارش داد؛

افزایش صادرات نفت آمریکا به کره جنوبی و ژاپن برای تقابل با ایران

درحالی آمریکا مشتریان نفتی را به توقف واردات از ایران مجبور می‌کند که شرکت‌های نفتی آمریکا با تخفیف‌های چشمگیر صادرات به ژاپن و کره جنوبی را به رقم بی‌سابقه‌ای رساندند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، از آنجایی‌که پالایشگاه‌های آسیایی از تخفیف‌های چشمگیر فروشندگان آمریکایی پس از از دست دادن مشتریان چینی نهایت بهره را می‌برند، صادرات نفت آمریکا در این ماه به ژاپن و کره جنوبی به رکورد بالایی خواهد رسید.

شرکت‌های امریکایی در میان اختلافات تجاری واشنگتن و پکن، مشتریان چینی خود را از دست داده اند.

آمار‌های رهیابی نفتکش‌ها نشان داد که صادرات نفت از امریکا به کره جنوبی در ماه سپتامبر به رکورد بی‌سابقه حداقل ۲۳۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید. محموله‌های نفتی آمریکا به سمت ژاپن نیز به رقم بی سابقه حداقل ۱۳۴ هزار بشکه در روز خواهد رسید.

به گفته دو تاجر و یک دلال، پالایشگاه‌های کره جنوبی و ژاپن از تخفیف‌های چشمگیر بیش از ۱۰ دلار در هر بشکه میان نفت خام امریکا و نفت برنت در حال بهره بردن هستند.

یک کارگزار کشتی در سنگاپور گفت: «پالایشگاه‌های کره جنوبی و ژاپن نیازمند یافتن جایگزین برای کاهش واردات نفت از ایران هستند و بخش عمده‌ای از این کاهش از آمریکا تامین می‌شود. بسیار سخت است که در برابر تفاوت قیمتی قابل توجه میان نفت خام آمریکا و نفت برنت مقاومت کرد.»

کیم ووکیونگ، سخنگوی اس کی، اینوویشن، مالک پالایشگاه اس کی انرژی کره جنوبی گفت: «خرید نفت خام ما از امریکا صرفا به علت مزیت‌های قیمتی آن است.»

سخنگوی نیپون اویل اند انرژی، بزرگ‌ترین پالایشگاه ژاپن نیز گفت: شرکتش هیچ دستوری از دولت ژاپن به منظور توقف واردات نفت از ایران دریافت نکرده است.

ژاپن و کره جنوبی در میان نخستین مشتریان نفتی ایران هستند که در برابر فشار آمریکا برای کاهش واردات نفت از ایران تسلیم شدند. آمار‌ها نشان می‌دهد کره جنوبی ماه گذشته هیچ محموله نفتی از ایران وارد نکرده است.

بر اساس این آمار، هند دومین خریدار نفت ایران پس از چین است سفارش از ایران را کاهش داده درحالی‌که واردات نفت از امریکا را افزایش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار