کد خبر:۷۱۱۳۱۰

سهم ۴۰ درصدی مصالح ساختمانی در افزایش نجومی قیمت املاک/ آیا برای واردات مصالح ساختمانی باید ارز دولتی اختصاص یابد؟

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: مصالح ساختمانی نقش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در قیمت تمام شده ساختمان دارد، از این رو ساماندهی این حوزه بسیار ضروری است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدابوالفضل موسوی بیوکی با اشاره به افزایش روز افزون قیمت مصالح ساختمانی، گفت: افزایش قیمت مصالح ساختمانی یک از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در یک سال اخیر بوده است.

نقش ۳۰ تا ۴۰ درصدی مصالح ساختمانی در قیمت تمام شده ساختمان

نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه مصالح ساختمانی نقش ۳۰ تا ۴۰ درصدی از قیمت تمام شده ساختمان دارد، ادامه داد: این آمار نشان دهنده اهمیت و ضرورت ساماندهی حوزه مصالح ساختمانی برای کنترل قیمت مسکن است.

ضرورت ورود دولت به ساماندهی بازار مصالح ساختمانی

وی گفت: به طور حتم به هر میزانی که قیمت مصالح ساختمانی بالا برود، قیمت تمام شده املاک نیز افزایش خواهد یافت، بنابر این مسئله افزایش قیمت مصالح یک امر جدی بوده، که دولت باید برای ساماندهی آن اقدام کند.

موسوی بیوکی درباره افزایش ۷۰ درصدی قیمت مصالح ساختمانی، گفت: افزایش بالای ۵۰ درصدی قیمت مصالح ساختمانی، با توجه به سهم ۴۰ درصدی این مصالح در قیمت تمام شده، بسیار قابل توجه است.

نقش افزایش نرخ ارز در بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی وارداتی

وی افزود: البته در افزایش قیمت مصالح ساختمانی، تنها نوع مدیریت ملاک نیست، زیرا برخی از محصولات ساختمانی وارد می‌شود، حال با توجه به افزایش نرخ ارز، قیمت مصالح وارداتی نیز رشد چشمگیر خواهد داشت.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: در شرایط کنونی بر اساس قانون، وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئول نظارت و مدیریت تولید مصالح ساختمانی در کشور است و این وزارتخانه باید تدابیر ویژه‌ای را برای کنترل این مباحث بیاندیشد.

اختصاص ارز دولتی برای واردات مصالح ساختمانی کارشناسی نیست

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به طرح برخی مباحث درباره ضرورت اختصاص ارز دولتی برای واردات مصالح ساختمانی، گفت: این مسئله به هیچ وجه قابل قبول و کارشناسی نیست و ارز دولتی باید تنها برای واردات کالا‌های اساسی و حیاتی اختصاص یابد. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار