آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۱۶۲۰
در هشتمین شب محرم؛

دانشگاهیان دانشگاه فاطمیه شیراز میزبان شهید گمنام شدند

در هشتمین شب ماه محرم، مراسم عزاداری جمعی از اساتید، دانشجویان دانشگاهیان و عموم مردم در دانشگاه فاطمیه (س) شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در هشتمین شب ماه محرم مراسم عزاداری جمعی از اساتید، دانشجویان، دانشگاهیان و عموم مردم در دانشگاه فاطمیه (س) شیراز برگزار شد.

این مراسم که به همت هیئت بیت الزهرای دانشگاه فاطمیه شیراز برگزار شد بعد از اقامهٔ نماز مغرب و عشا آغاز و با سخنرانی و مداحی ذاکرین اهل بیت علیهم السلام ادامه یافت.
 
 
دانشگاهیان دانشگاه فاطمیه شیراز میزبان شهید گمنام شدند
 
در بخشی از این مراسم، که همزمان با شب حضرت علی اکبر علیه السلام و در آستانهٔ هفتهٔ دفاع مقدس برگزار شد، سوگواران میزبان شهید گمنام دفاع مقدس بودند.
 
 
دانشگاهیان دانشگاه فاطمیه شیراز میزبان شهید گمنام شدند
 
لازم به ذکر است دانشگاه فاطمیه (س) به عنوان تنها مؤسسهٔ غیرانتفاعی ویژهٔ دختران در جنوب کشور، توأم با تحقق مأموریت آموزشی و پژوهشی، در راستای مأموریت اجتماعی، به ویژه از منظر فرهنگی و مذهبی، به صورت مستمر فعالیت‌هایی را در سطح شهر شیراز و استان فارس انجام می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار