کد خبر:۷۱۱۸۰۴
یوسف‌نیا در گفتگو با دانشجو:

دانشجویان ورودی جدید با حقوق خود آشنا شوید/ دانشگاه فرصتی برای انتقال اندیشه‌هاست

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد در توصیه‌هایی به دانشجویان ورودی جدید گفت: از حقوق خودتان مطلع شوید. هیچ فرصتی برای کسب این اطلاعات بهتر از دانشگاه نخواهد بود.
حسین اکبری

نوید یوسف نیا، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: از دانشجویانی که تازه به محیط دانشگاه وارد می‌شوند، می‌خواهم راکد نباشند.
 
یوسف نیا افزود: هر فعالیت دانشجویی می‌تواند به شما تجربیاتی تازه اضافه کند. تجربیاتی که در شرایط دیگر به درد شما خواهد خورد. دانشگاه یک محیط متفاوت از مدرسه است. از این لحاظ که شما را برای ورود به جامعه آماده می‌کند و خودش یک مدل کوچک از جامعه است.

یوسف نیا ادامه داد: سعی کنید در دانشگاه علاوه بر درس و تحصیل و بدون غافل شدن از آن، تجربیات فعالیت‌های محتلف دانشجویی را برای ورود به جامعه کسب کنید و همانطور که به دانشگاه وارد شدید از آن خارج نشوید. خوشبختانه دانشگاه‌های ما ساختار‌هایی دارند که نقش دانشجویان در آن می‌تواند تاثیر گذاری‌های خوبی داشته باشد؛ این امکان را دست کم نگیرید. به هیچ عنوان اگر افرادی شما را ترساندند یا از بعید بودن و ممکن نبودن تاثیر گذاری یک دانشجو در روند‌های دانشگاهی حرف زدند، نباید باعث شود شما حتی فرصت‌ها را امتحان نکنید. امکان تاثیر گذاری در خیلی از مسائلی که شاید در ابتدای فعالیت‌های دانشجویی شما بعید به نظر می‌رسیدند با پیش رفتتان ممکن و ساده خواهند شد.
 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد خاطرنشان کرد: اگر بخواهید مانند یک شهروند مفید و موثر در جامعه که دانشگاه مدل کوچک آن است نقش ایفا کنید، باید به چند نکته توجه داشته باشید.از حقوق خودتان مطلع شوید. وارد کاری می‌شوید قوانین را بخوانید تا بدانید چه کار‌هایی می‌توانید انجام دهید. مطالعه داشته باشید. اصولی مطالعه کنید. از حقوق خودتان مطلع شوید. هیچ فرصتی برای کسب این اطلاعات برای شما بهتر از دانشگاه که یک محیط نسبتا باز برای اندیشه هاست نخواهد بود.

وی افزود: داشتن تفکر انتقادی، خواندن اصولی راجب آن و یا فلسفه و فلسفی فکر کردن به شما کمک میکند تا کمی فراتر از دید عادی خودتان را بدست بیاورید. به اندیشه بها بدهید. همیشه مراقب باشید در جهت خاصی خشکی نشان ندهید. با افکار مختلف رو به رو شوید و درنظر داشته باشید نظرات شما ممکن است اشتباه باشند.

یوسف نیا تاکید کرد: نسبت به محیط اطراف بی تفاوت نباشید. هیچ جایی و سازوکاری برای دانشجو منطقه ممنوعه نیست. موثر باشید و نسبت به جامعه احساس مسئولیت کنید. وقتی از بی تفاوت نبودن نسبت به جامعه حرف می زنیم، ممکن است ببینیم برخی نسبت به تحولات کلان و مثلا دولت‌ها آرام و قرار ندارند؛ اما نسبت به محیط دانشگاهی خودشان کمتر نقشی ایفا می‌کنند. در درجه اول حساسیت اجتماعی باید نسبت به خود ما و عملکرد خودمان داشته باشیم و محیط اطراف ما و تغییرات کوچکی که برای بهتر شدن آن می‌شود به وجود آورد، نباید زیر سایه تحولات بزرگ اجتماعی فراموش شوند.

وی در پایان گفت: از تنها بودن هم نترسید. دنبال مسائل درست و تاثیرگذاری بروید و افکار خودتان را آزادانه دنبال کنید. تجربه جالب فعالیت‌ها به من نشان داد که وقتی شما دنبال کار درست باشید و برای تاثیر گذاری قدم بگذارید، نیرو‌های دیگری موجود دور نفر اول جمع می‌شوند و قدرت بیشتر از تصور اولیه به وجود می‌آید.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار