رئیس بیمه مرکزی گفت:برای آنکه صنعت بیمه بتواند چتر آرامش و امنیت را به دست بگیرد، باید سطح توانگری شرکتهای بیمه افزایش یابد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی در مجمع عمومی عادی بیمه مرکزی اظهار کرد: توسعه بیمههای زندگی از راهبردهای جدی بیمه مرکزی است که هم امنیت اقتصادی کشور را تامین میکند و هم پشتوانهای مناسب برای اقشار آسیب پذیر محسوب میشود.
رئیس کل بیمه مرکزی با ابراز خرسندی از نگاه مثبت سرپرست وزارت اقتصاد و اعضای دیگر مجموعه نسبت به صورتهای مالی و گزارش ارائه شده، بیان کرد: ظرفیتهای قابل توجهی در صنعت بیمه وجود دارد که با فعال کردن آن میتوان بخش اعظم اهداف برنامه ششم توسعه را تحقق بخشید.
سلیمانی ابراز کرد: صنعت بیمه در مسیر خوبی حرکت میکند و با توجه به حمایت دولت و تکیه به راهبردهای توسعه مدارانه و توسعه محور، برای دستیابی به اهداف و تکالیف برنامه ششم تلاش میکنیم.
وی افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه را در گرو اجرای برنامههای توسعهای دانست و افزود: در حال حاضر رشد حق بیمه تولیدی قابل قبول و رضایت بخش است و در کنار این رشد کمی باید مباحث مربوط به بخش وصولی صنعت بیمه را هم با جدیت دنبال میکنیم.
افزایش ضریب تورم؛ از آسیبهای توسعه صنعت بیمه رییس شورای عالی بیمه افزایش ضریب تورم را از آسیبهای توسعه صنعت بیمه دانست و تصریح کرد: صنعت بیمه وظیفه گستراندن چتر آرامش و امنیت در جامعه را بر عهده دارد و برای نیل به این مقصود باید سطح توانگری شرکتهای بیمه افزایش پیدا کند.
سلیمانی جذب سرمایه گذار، حضور موثرتر در بازار بورس و تقویت زیرساختهای فرهنگ بیمه را از راهکارهای افزایش سطح توانگری شرکتهای بیمه ارزیابی کرد و گفت: در شرایط فعلی ذخایر صنعت بیمه از میزان پیش بینی شده بیشتر است و ما تلاش میکنیم با ایجاد جذابیتهای سرمایه گذاری و همچنین نظارت علمی و دقیق، بستر مناسب تری را برای توسعه بیمهای در کشور فراهم کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به نگاه مثبت نهاد ناظر به بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: سیاست ما این است که سهم بیمه مرکزی را از اتکایی اجباری کم کنیم و بازار را در اختیار بخش خصوصی قرار بدهیم که در این خصوص تفاهم نامههایی نیز با شرکتهای بیمهای به امضا رسیده است.
وی خلاقیت و نوآوری را از عوامل مهم حرکت رو به جلوی صنعت بیمه ارزیابی کرد و گفت: تهیه بستههای متنوع بیمهای به رونق بیشتر این صنعت منتهی میشود و در همین راستا حمایت از نیروهای مبتکر و نوآور از برنامههای مهم ماست.
سلیمانی در پایان با برشمردن فعالیتهای فرهنگ سازانه و همچنین مباحث پژوهشی در بیمه مرکزی، زمینههای تقویت زیرساختهای فرهنگی صنعت بیمه را رضایت بخش توصیف کرد و افزود: همگانی سازی صنعت بیمه و رسیدن به استانداردهای بیمهای جهان در گرو شناساندن قابلیتها و ظرفیتهای این صنعت به تمامی آحاد جامعه است.
وی در پایان با اشاره به رتبه نخست سامانه سنهاب در ارزیابی سازمانهای کل کشور، اظهار کرد: مبنای اطلاعات صنعت بیمه باید سامانه سنهاب باشد و تردیدی نیست با به روز شدن این سامانه و انجام فرایند صدور کد یکتا برای بیمه گذاران، میزان تخلفات بیمهای به شدت کاهش مییابد.