دفتر تحكيم وحدت از آيتالله نوريهمداني تقدير كرد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، آيت الله نوري همداني صبح امروز با هيئت رئيسه دانشگاه هاي شيراز؛ مسئولان نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي شيراز؛ حجت الاسلام شريفاني، مسئول نهاد نمايندگي مقام مظعم رهبري در دانشگاه هاي استان فارس و آيت الله ايماني، نماينده ولي فقيه در استان فارس در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز ديدار كرد.
در پايان اين مراسم لوح تقدير دفتر تحكيم وحدت پس قرائت توسط مهدي اميريان، عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت به آيت الله نوري همداني تقديم شد.
اين تشکل لوح تقدير را به پاس روشنگري در فتنه اخير و دفاع از جايگاه ولايت فقيه و مقام معظم رهبري به ايشان تقديم كرد.
متن لوح تقدير اهدايي به آيتالله نوريهمداني به اين شرح است:
باسمه تعالي
محضر مبارک حضرت آيت الله نوري همداني
مرجع گرانقدر شيعيان جهان
سلام العليکم
تاريخ پرافتخار مرجعيت شيعه گواه تلالو مرداني الهي است که با زمان شناسي، بصيرت، ايثار و فداکاري سرتاسر عمر خود را به مجاهدت در راه اسلام عزيز و اعتلاي کلمه حق و دفاع از ولايت الله پرداخته و در اين راه پر بهجت سر و جان باختند.
بي ترديد هدايتها و روشنگري هاي حضرتعالي در شرايط غبارآلود فتنه که هجمه تيرها و شمشيرهاي زهرآلود دشمنان قسم خورده، خط ولايت الهي را نشانه رفته بود چراغي هدايتگر در شب تاريک فتنه، چشمه اي زلال براي آبياري جان هاي گمگشته و خسته و حجتي تمام بر خودگرايان و هوي پرستان بود.
حضور جانانه و درخشش پرنور آن عزيز فرزانه به تاسي از کوثر ولايت حضرت صديقه طاهره سلام الله عليها در دفاع تمام عيار از حريم ولايت بار ديگر ياد مدافعان راستين ولايت و پاکبازان عاشورايي همچون عمار ياسر، حبيب ابن مظاهر و سعيدبن عبدالله حنفي را در دل ها و جان ها زنده کرد و چهره تابناک مرجعيت شيعه را درخشان تر نمود.
انجمن هاي اسلامي دانشجويان از مجاهدت هاي حضرتعالي در اين عرصه خطير و سرنوشت ساز تقدير نموده و از خداوند متعال تداوم عزت روزافزون و طول عمر پربرکت حضرتعالي را در پناه عنايات و هدايتهاي قلب عالم امکان حضرت ولي عصر ارواحنا فداه خواهان است.
اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي سراسر کشوري (دفتر تحکيم وحدت).
/انتهاي پيام/