کد خبر:۷۱۳۳۰۱

۵ محور مواصلاتی مسدود است

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا با تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها از مسدود بودن پنج محور مواصلاتی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر رحمانی با بیان اینکه ترافیک در ورودی کلانشهر‌ها به خصوص کلانشهر تهران سنگین است، گفت: در حال حاضر شاهد ترافیک سنگین در آزادراه و جاده مخصوص کرج-تهران هستیم.

وی همچنین افزود: در آزادراه قزوین-کرج نیز در محدوده‌های پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس ترافیک سنگین است.

به گفته سرهنگ رحمانی، در حال حاضر پنج محور مواصلاتی اولنگ-شاهرود در استان گلستان و سمنان، دیزین-شمشک در استان تهران و البرز، دره شهر-پل دختر در استان ایلام، شوش-فتح المبین در استان خوزستان و ایلام-اسلام آباد در استان ایلام مسدود هستند.

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر مداخلات جوی در هیچ یک از محور‌های کشور مشاهده نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار