کد خبر:۷۱۳۵۵۱
رویترز به نقل از منابع آگاه خبر داد

شرکت سینوپک چین بارگیری نفت از ایران را به نصف کاهش داد

یک منبع آگاه گفت: پالایشگاه دولتی سینوپک چین، حجم بارگیری نفت خام ایران را در ماه جاری میلادی به نصف کاهش داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع آگاه اظهار کرد: با فشار آمریکا به پالایشگاه دولتی سینوپک چین برای قطع واردات نفت از ایران تا ماه نوامبر، این شرکت بارگیری نفت خام ایران را در ماه جاری میلادی به نصف کاهش داد.

به نوشته رویترز، این منبع آگاه میزان حجم بارگیری شده را اعلام نکرد، اما بر اساس قرارداد‌های متداول میان این پالایشگاه و شرکت ملی نفت ایران، بارگیری آن باید به حدود ۱۳۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته باشد.

این میزان ۲۰ درصد متوسط واردات نفت چین از ایران در روز در سال ۲۰۱۷ است. این کاهش بیشترین کاهش سینوپک طی سال‌های گذشته است.

به گفته یکی از منابع آگاه، این اقدام پس از بازدید یکی از مقامات آمریکا از این پالایشگاه در پکن در ماه گذشته اتفاق افتاد که خواستار کاهش شدید خرید نفت از ایران شده بود.

این منبع آگاه افزود: «این دور تحریم‌ها کاملا با دفعه قبل فرق دارد. دفعه قبل، لحن بیشتر مشورتی بود، اما این بار تقریبا یک اتمام حجت است.»

شرکت سینوپک از اظهارنظر در این رابطه خودداری کرد.

یک منبع کشتیرانی و بیمه گفت: موضوع پیچیده‌تر این است که ایران مشکلاتی در دریافت بیمه برای کشتی‌های نفتی خود دارد، زیرا بیشتری شرکت‌های بیمه اتکایی اروپایی و مستقر در آمریکا تجارت با ایران را متوقف کرده‌اند.

خریداران چینی نظیر سینوپک و شرکت دولتی ژو‌ها ژنرونگ، از ماه جولای محموله‌های خود را به نفتکش‌های شرکت ملی نفتکش‌های ایران انتقال داده‌اند.

در جریان تحریم‌های سازمان ملل در سال ۲۰۱۱، مقامات واشنگتن از شرکت‌های چینی خواستند تا سرمایه‌گذاری در میادین نفت و گاز ایران را کاهش دهند.

مشخص نیست که ژو‌ها ژنرونگ نیز بارگیری ایران را در این ماه کاهش داده است. این شرکت قرارداد خرید روزانه ۲۴۰ هزار بشکه نفت از ایران را دارد که بیشتر برای تامین پالایشگاه‌های سینوپک است.

همچنین مشخص نیست که سینوپک و پتروچاینا نیز بارگیری از محل سرمایه گذاری بالادستی در میادین نفتی ایران که مجموعا به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار بشکه نفت در روز می‌رسد را نیز کاهش می‌دهند یا نه. این بارگیری‌ها از قرارداد‌های سالانه جداست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۹
بدین مردم مفت مصرف کنن با این همه مشکلات هیچی کم نمیشه ازش هم واسه ماشین گاز ال پی جی رایگان بزنن هم واسه خونه نصف هزینه باقیشم توی پتروشیمی ها خودمون سرمایه گذاری شه و دوم اینکه به امید ساخت قطعات الکترونیکی توی خاک کشور خودمون
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار