آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۳۸۱۶
۴۵ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شیراز:

نصب بنر سربازان صهیونیستی خون مردم و دانشجویان شیراز به جوش آورد

۴۵ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شیراز در بیانیه‌ای اعلام کردند: نصب بنر تصاویر سربازان صهیونیستی به جای استکبارستیزان دفاع مقدس، خون مردم و دانشجویان انقلابی شیراز را به جوش آورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئولان کانون دفاع مقدس ۴۵ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شیراز در محکومیت و اعتراض به نصب بنر شهردای موضوع دفاع مقدس، اما با نماد ارتش اسرائیلی در میدان نمازی این شهر بیانیه‌ای صادر کردند.
 
متن این بیانیه به شرح زیر است:

السلام علیک یا مظلوم

در هفته‌ای که بنام دفاع مقدس مزین شده و یادآور ۸ سال مردانگی و غیرت است دو حادثه دل و جان ملت انقلابی ایران را آزرد.

بدون شک جنایت ترسو مسلکان کودک کش در شهر حماسه ها؛ اهواز، آتشی بر دل مردم عزیز ایران اسلامی روشن کرد و عزم جدی دشمنان این مرز و بوم را در آستانه چهل سالگی درخت تنومند انقلاب اسلامی بار دیگر بر همگان مشهود ساخت که قطعا به امر ولی، نیرو‌های مسلح پاسخی محکم به این شرارت تروریست‌های کوردل خواهند داد.

و اما حادثه دوم که در شهر شیراز رخ داد و انزجار عمومی را در سطح مردم رقم زد، اقدام عجیب و بسیار توهین آمیز متولیان طراحی و نصب بنر تصاویر سربازان صهیونیستی به جای استکبارستیزان دفاع مقدس بود که خون مردم و دانشجویان انقلابی ایران اسلامی و شهر شیراز را بار دیگر به جوش آورد.
 
ایستادگی و رشادت‌های فراوان لشکریان حق در دوران دفاع مقدس به قدر کفایت توسط هنرمندان واقعی ثبت رویداد شده است و اینقدر تصاویر زیبا و با معنی در آلبوم‌های عکس رزمندگان استان فارس و شهر شیراز وجود دارد که نیازی به مراجعه به سایت‌های دشمنان درجه یک و استفاده نادرست از آن‌ها نیست.

حال اینکه این کار نادرست از سر بی دقتی بوده است یا شیطنت مسئله جدی و قابل مطالبه‌ای از جانب مردم شیراز و دانشجویان ساکنان دیار سومین حرم اهل بیت (س) است که از نهاد‌های ذی ربط توقع بررسی و پیگیری فوری وجود دارد.

متولیان اینگونه اقدامات ناشیانه و نابخردانه باید به خوبی متوجه شوند که در چه کشور و چه شهری مسئولیت پذیرفته اند چرا که مردم این دیار در طول تاریخ نقش‌هایی را ایفا نموده اند که شایسته بهترین پاداش هاست نه اینگونه خطا‌های فاحش و زننده در نزد شهدای این استان دلاور پرور.

ما دانشجویان انقلابی شیراز شهر سومین حرم اهل بیت (س) فارغ از هرگونه پیش داوری، با "صبر انقلابی" و شعار "هیهات من الذله" اعتراض و خشم خود را به عاملین این خطا اعلام می‌کنیم.

از مسئولین قضایی استان بویژه دادستان شیراز انتظار می‌رود با سرعت ابعاد مساله را بررسی و بستر برخورد قاطع، فوری و عادلانه با عاملین و مسببین این حادثه تلخ را بوجود آورند. در صورت قصور از طرف مسئولین ذیربط در این زمینه با اقدام انقلابی دانشجویان مواجهه خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار