آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۳۸۵۴
مقام ارشد آمریکایی:

در حال بررسی روند تحریم‌ها در خصوص بندر چابهار هستیم

یک مقام وزارت خارجه آمریکا از امکان تجدید نظر واشنگتن در اعمال تحریم‌های ضد ایرانی در زمینه تکمیل پروژه بندر چابهار خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های منطقه‌ای از بررسی روند تحریم‌های آمریکا درباره تکمیل پروژه بندر چابهار در ایران خبر دادند.

«آلیس ولز» قائم مقام معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی، در گفتگو با شبکه خبری هندی «ان. دی. تی. وی» گفت: «درباره موضوع چابهار، درحال بررسی روند اعمال تحریم‌ها هستیم.»

ولز افزود: «روند (بازنگری) در حال انجام است و ما نگرانی و علاقه هند را در زمینه افزایش صادرات به افغانستان و افزایش صادرات افغانستان به هند بسیار جدی می‌گیریم.»

این مقام آمریکایی ادامه داد: «درحالی که به تقویت برجام یا تحریم‌ها نظر داریم، بر این باورم که با دقت در حال بررسی تاثیری که این مسئله می‌تواند به عنوان مثال بر افغانستان داشته باشد، هستیم.»

این در حالی است که وزارت حمل و نقل افغانستان اعلام کرده که سرمایه گذاری در این بندر از سوی ایران، افغانستان و هند به سرعت در حال پیشرفت است.

«حکمت الله قوانچ» سخنگوی این وزارتخانه نیز در این زمینه به خبرنگاران گفت: «اجرای توافقنامه بندر چابهار تکمیل شده و ما آمادگی ارائه امکانات لازم برای تجار افغانستانی برای فعالیت در این بندر را داریم.»

این در حالی است که تاکنون آمریکا در تلاش برای سنگ اندازی در تکمیل پروژه توسعه بندر چابهار بوده و همواره این پروژه را اقدامی از سوی تهران برای دور زدن تحریم‌های اقتصادی ارزیابی کرده است.

در صورت عملی شدن پروژه چابهار، این مکان مسیر حمل و نقل کالا بین جنوب و شرق و جنوب و شمال خواهد بود و با اتمام راه آهن چابهار، زاهدان و سپس زاهدان، سرخس، این بندر می‌تواند از دریای عمان، خزر و خاک ایران به نقطه اتصال کشور‌های حوزه اقیانوس هند، جنوب خلیج فارس و جنوب آسیا با افغانستان، کشور‌های آسیای مرکزی، قفقاز، روسیه و شرق اروپا تبدیل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار