آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۰۱۸
عمان:

با اسرائیل به نیابت از هیچ طرفی مذاکره نکرده‌ایم

«یوسف بن علوی» وزیر مشاور در امور خارجه پادشاهی عمان هرگونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد کرد و روابط با تل‌آویو را یک روند سیاسی در جهت حل مسأله فلسطین دانست.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد: یوسف بن علوی، وزیر مشاور در امور خارجه پادشاهی عمان در نشست مشترک خبری با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مسکو گفت: از راهکار تشکیل دو کشوری برای حل مسئله فلسطین حمایت می‌کنیم و با اسرائیل به نیابت از هیچ کسی مذاکره نکرده ایم. از نقش روسیه در حل بحران سوریه و بازگرداندن این کشور به جایگاهش در چارچوب اتحادیه عرب تشکر می‌کنیم. با اینکه هنوز توافقی بین اعضای اتحادیه عرب وجود ندارد، اما بازگشت سوریه به این اتحادیه ضروری است.

او همچنین گفت: بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) می‌تواند درباره ایران هر چه می‌خواهد بگوید، اما این مسئله به معنای آن نیست که ما با او موافق هستیم.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز در نشست مشترک خبری با یوسف بن علوی همتای عمانی اش در مسکو گفت: پایگاه‌های نظامی آمریکا و تامین سلاح برای کردها، ترکیه را نگران کرده است. آمریکایی‌ها تروریست‌ها را در منطقه التنف آموزش می‌دهند. آمریکا و شبه نظامیان مورد حمایتش، مانع از خروج پناهجویان از اردوگاه الرکبان سوریه می‌شوند.

­وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: روسیه و عمان از همان ابتدا خواستار دستیابی به حل سیاسی بحران در یمن بودند. ما با همه طرف‌های یمنی تعامل داریم و از همه آن‌ها درخواست می‌کنیم به زور متوسل نشوند و پای میز مذاکره بنشینند. ما از نتایج گفتگو‌های استکهلم درباره یمن استقبال کردیم، اما متاسفانه اجرای این توافقنامه با پیچیدگی‌هایی روبرو شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار