
تفرشی در گفتگو با دانشجو:
۷۰ درصدی دانشجویان بیوتکنولوژی دانشگاه کاشان در کنکور ارشد پذیرفته شدند
مدیر گروه آموزشی دانشگاه کاشان از پذیرش ۷۰ درصدی دانشجویان بیوتکنولوژی ورودی ۹۳ این دانشگاه در کنکور کارشناسی ارشد خبر داد.
حسین تفرشی، مدیر گروه آموزشی دانشگاه کاشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از پذیرش ۷۰ درصدی دانشجویان بیوتکنولوژی ورودی ۹۳ این دانشگاه در دوره کارشناسی ارشد خبر داد.
تفرشی گفت: از ۲۰ دانشجوی بیوتکنولوژی کارشناسی ورودی سال ۹۳ این دانشگاه، ۱۴ دانشجو موفق شدند در آزمون کارشناسی ارشد امسال پذیرفته، و حایز رتبههای برتر شوند.
وی افزود: حمیدرضا حجت از دانشجویان این رشته، رتبه ۱ تمام گرایشهای ارشد مرتبط با زیست شناسی (و تنها در یک گرایش رتبه دوم) و مریم هادیان رتبه ۴ را کسب نموده اند. همچنین خانم هادیان و آقای حجت توانستند در المپیاد زیست شناسی امسال به ترتیب رتبه ۳ و ۱۰ را کسب کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.