کد خبر:۷۱۴۳۷۳

پایان بدون نتیجه نشست علمای افغانستان و پاکستان

طبق اعلام شورای عالی صلح افغانستان هیأتی از علمای دینی این کشور برای گفتگو در مورد نشست‌های دوجانبه و تامین صلح و امنیت در افغانستان، به اسلام‌آباد سفر کرده، ولی رسانه‌های پاکستان این نشست را فاقد نتیجه و دستاورد خاص اعلام کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام شورای عالی صلح افغانستان هیئتی از علمای دینی این کشور برای گفتگو در مورد نشست‌های دوجانبه و تامین صلح و امنیت در افغانستان، به اسلام‌آباد سفر کرده است.

این هیئت تحت رهبری «عطاالله لودین» رئیس شورای علمای دینی افغانستان به پاکستان سفر کرد.

هدف از این نشست تبادل نظر و توافق درباره پایان جنگ در افغانستان بود.

به گزارش رسانه‌های پاکستان نشست علمای دینی در مورد صلح و جنگ افغانستان نتایج ملموسی در پی نداشت.

قبل از این هم علمای افغانستان و پاکستان با شرکت در نشست‌های افغانستان، عربستان و اندونزی به صورت جداگانه، فتوا‌هایی را در مورد عدم مشروعیت جنگ افغانستان صادر کردند که از جانب طالبان پذیرفته نشد.

طالبان فتوای علما در جاکارتا را نپذیرفتند و آن را نقشه آمریکا و دولت افغانستان دانستند. طالبان افغانستان اعلام کردند علمای پاکستانی نباید در چنین کنفرانس‌هایی شرکت کنند، زیرا آن‌ها جانبدارانه نظر می‌دهند.

در کنفرانس علما که در ریاض تشکیل شد بیشتر شخصیت‌های مذهبی پاکستان شرکت نکردند و فقط علامه ایاز به عربستان سفر کرد. طالبان درخواست علما در ریاض را هم نپذیرفتند.

در حال حاضر طالبان اقدام پاکستان و افغانستان برای برگزاری کنفرانسی با حضور علمای مذهبی علیه این گروه و اعلام این گروه به عنوان یک گروه غیر اسلامی را محکوم می‌کند.

طالبان افغانستان هشدار دادند شرکت در این کنفرانس‌ها توطئه آمریکا است بنابراین علما با متجاوزان آمریکایی همکاری نکنند.

با اینکه نشست علما در اسلام‌آباد نتیجه‌ای نداشت، اما پاکستان می‌تواند از این فرصت برای اعتمادسازی بین اسلام‌آباد و کابل استفاده کند و فشار‌های بین المللی را کاهش دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار