آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۴۹۰۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

مطالبات ۵۰ درصد از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداخت نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مطالبات ۵۰ درصد از اساتید علوم پزشکی مشهد چندماه پرداخت نشده، از مسئولان وزارت بهداشت می‌خواهیم به صورت جدی‌تر این موضوع را دنبال کنند.
امید ملائی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محمدرضا دارابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همایش مدیران بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: دانشگاه‌ها در حال حاضر با شرایط خاصی در حوزه مالی روبرو هستند، تصریح کرد: در جایی که برخی از مطالبات در درون دانشگاه با وقفه ۱۲ ماهه روبرو است، بسیاری از سازمان‌ها در حوزه دریافت مطالبات همکاری لازم را با دانشگاه ندارند و در برخی از موارد با قطعی آب یا برق برخی از واحد‌ها به دلیل بدهی روبرو می‌شویم.

دارابی افزود: به هر میزان که مطالبات در زمان و موعد مقرر پرداخت شود رضایت مندی نیز افزایش می‌یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه امور مالی قلب تپنده در هر موسسه‌ای است و با تمامی واحد‌های سازمان در ارتباط است و پوشش می‌دهد، تصریح کرد: مدیران مالی مسئولیت بسیار سنگینی را به جهت صیانت از مسائل مالی، مطالبات مالی دانشگاه‌ها و پوشش نیاز‌های مالی دانشگاهیان بر دوش دارند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های مختلفی با دانشگاه همکاری دارند و باید مطالبات این شرکت‌ها نیز پرداخت شود تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود عدالت در توزیع منابع مالی، پرداخت مطالبات یک هنر است که مدیران مالی باید آن را داشته باشند.

دارابی با بیان اینکه باید به دانشگاه‌های علوم پزشکی نگاه ویژه‌ای شود، خاطرنشان کرد: تمام کسانی که در دانشگاه فعالیت می‌کنند تلاش می‌کنند تا خدمات مناسب و مطلوبی را به مردم ارائه دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سال‌های اخیر با برنامه ریزی و حمایت‌های وزیر بهداشت اقدامات موثری در سطح کشور در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور صورت گرفته است اظهار داشت: ایجاد مجامع سلامت، کمیته سلامت و امنیت غذایی، سند پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر، توسعه فضا‌های فیزیکی، اجرای برنامه تحول نظام سلامت از جمله این اقدامات است.  

وی خاطرنشان کرد: فعالیت توسعه‌ای و عمرانی که در حوزه سلامت در سال‌های اخیر انجام شده است پس از پیروزی انقلاب اسلامی کم نظیر بوده و این مایه افتخار کشور است که در راستای گسترش خدمات به مردم در مناطق مختلف کشور تلاش شده است.

 
دارابی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تمام وقت جغرافیایی هستند و در بخش بالین فعالیت می‌کنند و درآمد دیگری در بخش خصوصی ندارنددر حال حاضر پرداخت مطالبات این گروه از دانشگاهیان با وقفه چندین ماهه روبرو شده است، گفت: در حال حاضر پرداخت مطالبات این گروه از دانشگاهیان با وقفه چندین ماهه روبرو شده است که از مسئولان وزارت بهداشت و دولتی می‌خواهیم که به صورت جدی تری این موضوع را دنبال کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار