آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۱۲۰
جوزف ووتل:

ایران می‌تواند از خط تماس اضطراری میان روسیه و آمریکا استفاده کند

فرمانده نظامیان آمریکایی در خاورمیانه اعلام کرد ایران در صورت حمله احتمالی به مراکز تروریست‌ها در سوریه، می‌تواند از خط تماس اضطراری بین واشنگتن و مسکو استفاده کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، جوزف ووتل، فرمانده نیرو‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه، گفت: ایران می‌تواند از خط تلفن هشدار میان روسیه و آمریکا در سوریه استفاده کند.

به نوشته اسپوتنیک، علی‌رغم اینکه ایران حمله موشکی اخیر خود در سوریه را بدون هشدار انجام داد، آمریکا از ایران خواسته است در صورت حمله احتمالی به سوریه از خط تلفن هشدار بین آمریکا و روسیه استفاده کند.

جوزف ووتل در این‌باره تصریح کرد: «ما در حال حاضر یک کانال ارتباطی حرفه‌ای بسیار مطلوب با روس‌ها داریم که موجب شده است تا امنیت نیروهایمان هنگام عملیات در این آسمان بسیار پیچیده (سوریه) حفظ شود، بنابراین فکر می‌کنم ایرانی‌ها هم می‌توانند از این خط ارتباطی استفاده کنند».

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد دوشنبه از هدف قرار دادن مقر سرکردگان تروریستی مسئول جنایت تروریستی اهواز، در شرق فرات در کشور سوریه با چندین فروند موشک بالستیک زمین به زمین خبر داد. در این حمله موشکی تمام اهداف موردنظر نابود شد و شمار زیادی از عناصر تروریستی نیز به هلاکت رسیدند.

حمله موشکی ایران به مقر تروریست‌های تکفیری در سوریه، پاسخی به حمله تروریستی اهواز بود. در حمله تروریستی روز شنبه (۳۱ شهریور) به رژه نظامی در اهواز ده‌ها غیرنظامی و نظامی ایرانی شهید و زخمی شدند. مقامات ارشد نظامی و سیاسی ایران اعلام کردند که به سرعت انتقام خون شهروندان ایرانی را از عوامل تروریستی خواهند گرفت.

پیش از این یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان ضمن ابراز ناراحتی از اینکه ایران پیش از حمله موشکی به نیرو‌های آمریکایی در سوریه هشدار نداده است، اذعان کرد موشک‌هایی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر تروریست‌ها در شرق فرات در سوریه شلیک کرد، در ۳ مایلی نیرو‌های آمریکایی فرود آمده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار