آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۲۰۲

واکنش آمریکا به خرید سامانه اس ۴۰۰ روسیه توسط هند

کمتر از چند ساعت پس از اعلام توافق هند و روسیه برای خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ توسط دهلی نو، آمریکا به این معامله تسلیحاتی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، تنها چند است پس از اعلام توافق تسلیحاتی هند با روسیه برای خرید سامانه اس ۴۰۰، سفارت آمریکا در دهلی نو اعلام کرد که با وجود آن که قانون تحریم‌های کاتسا علیه کشور‌های متخاصم با واشنگتن را بکار خواهد برد، اما نمی‌تواند تضمین و پیش بینی کند که هند تحت تاثیر این قانون قرار نگیرد.

به گزارش اسپوتنیک، در عین حال سفارت آمریکا در هند در بیانیه رسمی خود در واکنش به قرارداد تسلیحاتی هند و روسیه افزوده است که واشنگتن با اجرای قانون کاتسا تصمیم ندارد که به توانایی نظامی متحدان خود آسیب وارد کند.

قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها موسوم به قانون «کاتسا» قانونی است که با رأی کنگره علیه ایران، روسیه و کره شمالی در ژوئیه ۲۰۱۷ به تصویب رسید، تا از طریق تحریم با آنچه اقدامات خطرناک و دشمنانه این کشور‌ها در قبال آمریکا و متحدانش خوانده شده‌است، مقابله کند. این لایحه توسط دونالد ترامپ امضا و رسماً به قانون تبدیل شده است.

با این حال اشاره سفارت آمریکا به قانون کاتسا ممکن است به معنای تصمیم واشنگتن برای اجرایی کردن آن در برابر معامله تسلیحاتی هند و روسیه باشد که صبح امروز انجام شد.

براساس گزارش‌ها رهبران هند و روسیه قراردادی را به ارزش ۵.۴ میلیارد دلار امضا کردند که براساس آن قرار است ۵ سامانه موشکی اس ۴۰۰ از سوی مسکو به دهلی نو واگذار شود. با این حال در این قرارداد انتقال تکنولوژی و تجهیزات جانبی سامانه موشکی اس ۴۰۰ در نظر گرفته نشده و قرار است روسیه مرکزی را بابت تعمیرات و نگهداری این سامانه‌های پیشرفته موشکی در هند مستقر کند.

پیش از این واشنگتن نسبت به انعقاد این قرارداد به هند هشدار داده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار