کد خبر:۷۱۵۶۳۲
سلیمی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد

کمک به ٢٦٧٩ هموطن سیل زده و انتقال به مکان‌های امن

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: تا کنون به٢٦٧٩نفر امدادرسانی شد و در این اقدامات 317 نفر در مساجد و پایگاه های امداد و نجات اسکان اظطراری داده شد است

مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: در ۶ استان اصفهان، خراسان شمالی، گلستان، گیلان، مازندران و یزد سیل آب گرفتی به وجود آمد که ۳۷ شهرستان را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: تا کنون به٢٦٧٩نفر امدادرسانی شد و در این اقدامات ۳۱۷ نفر در مساجد و پایگاه‌های امداد و نجات اسکان اظطراری داده شد است، همچنین ۸۳ نفر هم به مناطق امن انتقال داده شده اند.
سلیمی با بیان اینکه ۵ نفر در استان مازندران فوت کردند تصریح کرد: متاسفانه سه هموطن براثر سیل و ۲ نفر براثر صاعقه در مازندران فوت کردند و ۴۱۰ واحد از منازل مسکونی هموطنان از آب به وسیله موتور پمپ و لجن کش تخلیه شد.
وی ادامه داد: همچنین ۳۲ دستگاه خودرو در مسیر رها شده بودند که تیم‌های اعزامی آنان را به مناطق امن بردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر بیان کرد: امداد رسانی در استان مازندران هنوز ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار