آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۰۰۵
برای جایگزینی فسفریک اسید در واکنش‌های آلی؛

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد کرج موفق به اختراع نانوکاتالیزور شد

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد کرج موفق به اختراع نانوکاتالیزوری برای جایگزینی فسفریک اسید در واکنش‌های آلی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد کرج، علی کاظمی تبریزی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد کرج با همکاری سیدوحید اتقیاء و سمیه سروی موفق به اختراع نانوکاتالیزوری برای جایگزینی فسفریک اسید در واکنش‌های آلی شد.
 
این نانوکاتالیزور جدید که سدیم مونت موریلونیت آمونیوم دی هیدروژن فسفات نام دارد براساس اصلاح شیمیایی سطح نانوذرات سدیم مونت موریلونیت و شناسایی نانوکاتالیزگر حاصل و استفاده از آن به عنوان یک نانوکاتالیست ناهمگن در تبدیلات آلی مختلف عمل می‌کند.

کاظمی تبریزی هدف از این اختراع را سنتز و معرفی یک نانوکاتالیزور جدید به عنوان جایگزینی مناسب و موثر برای فسفریک اسید و استفاده از آن در فرایند‌های شیمیایی عنوان کرد و گفت: استفاده از کاتالیزور‌ها درعلم شیمی امری ناگزیر و ضروری می‌باشد که در این راستا کاتالیزور‌های اسیدی نقشی عمده و کلیدی بر عهده دارند.
 
عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد کرج مشکل اصلی در این زمینه را دشواری به کارگیری اسید‌های شناخته شده معدنی همچون فسفریک اسید، سولفوریک اسید و کلریدریک اسید و سختی جداسازی محصولات و بهره اندک محصولات مورد نظر برشمرد و افزود: به دلیل همین دشواری است که استفاده از اسید‌های جامد به عنوان کاتالیزور‌های جانشین مورد توجه قرار گرفته است.

وی یکی از نکات کلیدی اختراع خود را ساخت کاتالیزگر و شناسایی آن به کمک دستگاه‌های ,IR , TGA , XRD , DRS و SEM عنوان کرد.
 
آماده/ نانوکاتالیزور توسط عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد کرج اختراع شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار