به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در راستای راهاندازی اورژانس ریلی پیش از این جلسات مستمری بین مدیران و کارشناسان شرکت راهآهن و سازمان اورژانس کشور برگزار شد و راهآهن به عنوان سازمانی ایمن تفاهم کرد تا در ایستگاههای راهآهن و قطارها بستر خدمات اورژانس فراهم شود. این را مدیرعامل راهآهن گفت و افزود: از مهمترین اقداماتی که باید در ایران به آن توجه ویژه شود، مفهوم ویژه اقتصاد مقاومتی است که باید از توان و امکانات خود برای رشد خدمات به مردم و توسعه اقتصاد کشور استفاده کرد.
به گفته سعید محمدزاده راهآهن امکانات زیادی برای ارائه خدمت به مردم در حوزه حمل و نقل دارد که میتواند مورد استفاده دیگر ارگانهای خدماتی هم باشد.
محمدزاده ادامه داد: امیدواریم شرکت راهآهن و اورژانس کشور در کنار یکدیگر از امکانات دو طرف برای افزایش کیفیت خدمات در حوزه ریل و اورژانس استفاده کنند.
مدیرعامل راهآهن گفت: امیدواریم این تفاهمنامه در حوزه سلامت مردم، امداد و حمایت مثمرثمر باشد.
وی با بیان اینکه راهاندازی اورژانس ریلی در ایستگاهها و قطارها خواهد بود گفت: البته مردم منطقه هم از این خدماتدهی برخوردار میشوند.
محمدزاده با اشاره به قدرت راهآهن در ارائه خدمات در شرایط بحران گفت: در زلزله کرمانشاه و بم حجم عظیمی از خدمات توسط ریل ارائه شد؛ در زلزله زیرساختهای ریلی چندان آسیب نمیبیند.