کد خبر:۷۱۶۲۳۹
جمشید زاهدی در گفتگو با دانشجو:

شکاف عمیقی بین صنعت و دانشگاه رخ داده است/ دانشگاه های ایران از لحاظ صنعت عقب مانده اند+ فیلم

مدیر روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی پست معتقد است عمر مهارت‌ها در دنیا ۶ ماه بوه و دانشگاه‌های ایران به دلیل ساختار عقب مانده و کند نمی‌توانند به سرعت رابطه مناسبی با صنعت برقرار کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی دانشجو، ارتباط صنعت با دانشگاه امری بسیار ضروری است که بسیار مورد تاکید رهبری و سایر مقامات نظام و دلسوزان عرصه صنعت است. به این بهانه با جمشید زاهدی روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی پست که سابقه خوبی در ارتباط صنعت با دانشگاه دارد داشته ایم که در زیر می آید:

دانشکده علمی کاربردی پست قدمت ۹۰ ساله دارد و در فعالیت‌های آن فراز و نشیب‌هایی داشته است و دانشکده موفقی در ادوار مختلف بوده است و افراد دانشجو را وارد بازار کار، در ۲۰ سال گذشته تمام دانشجویان ما در صنعت‌های پست و آی تی وارد شده و مدیران موفقی بودند.

تمام کار‌های ما مبتنی بر ict و مهارت در این راستا بوده است، حتی ما به فکر نیاز‌های آینده هم بوده و آینده پژوهی قوی داریم. به عنوان نمونه اقتصاد دیجیتال رشته‌ای است که ما عرضه کرده و هیچ دانشگاهی وارداین عرصه جدید نشده است.
شکاف عمیقی بین صنعت و دانشگاه رخ داده است/ دانشگاه های ایران از لحاظ صنعت عقب مانده اند+ فیلم
تا سال ۹۰ تمام فارغ التحصیل‌های ما بورسیه وزارت ارتباطات بوده و مشغول فعالیت شدند، از سال ۹۰ به بعد هم تمام فارغ التحصیل‌های ما جذب بازار کار شده و موفق بوده اند.


معضل جدی ارتباط دانشگاه و صنعت بوده و شکاف بین این دو عمیق بوده و نتوانسته ایم در سیستم دانشگاهی فکری برای این کار کنیم. دانشگاه‌ها به دلیل داشتن فرایند خاص برای تدوین رشته خیلی از صنعت عقب هستند در دنیا عمر یک مهارت ۶ تا ۹ ماه است در این زمان دانشگاه نمی‌تواند موفق باشند، دانشگاه‌ها باید سرعت را چاشنه کار کرده و از این حالت عقب ماندگی خود را رها کنند.
فیلم
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶
مشکلات موجود در ارتباط بین صنعت و دانشگاه فراتر از این حرف ها است. سخنان ایشان را فقط می توان در راستای تبلیغ برای دانشگاه علمی و کاربردی ایشان پذیرفت.
یکی از مشکلات ارتباط صنعت و دانشگاه عقب افتادگی صنعت و عدم نیاز به رقابت صنایع در بازار جهانی است. اگر در کشور یک بازار رقابتی وجود داشت، صنایع مجبور می شدند جهت بهبود محصولات خود به دانشگاه مراجعه کنند و در آنصورت دانشگاهها هم رونق خوبی می گرفتند و حتی خودگردان می شدند.
اکثر صنایع ما مبتنی بر مونتاژ و یا تولید بر اساس ماشین های وارداتی هستند و نیازی به ارتقای محصولات خود نمی بینند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار