به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی معقولی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: اکنون حدود ۱۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در گمرک باقی مانده که آن نیز در حال ترخیص است.
وی گفت: بیشتر گوشی تلفن های همراه وارداتی به دلیل قیمت گذاری در انبارها مانده اند.
معقولی افزود: گفته می شود ۲۰۰ کانتینر تجهیزات رایانه ای به دلیل ارزش گذاری در گمرک مانده اما چند برابر این میزان در این مدت از گمرک خارج شده است.
وی گفت: از ۲۲ فروردین امسال دولت مصوب کرد ثبت سفارش فقط از طریق بانکی انجام شود و همه کالاهای وارداتی پیش از این تاریخ، اجازه ترخیص داشتند.
معقولی درباره ارزش گذاری کالاهای وارداتی در گمرک افزود: پیش از اختصاص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی، وارد کنندگان خواهان ارزش گذاری کمتر کالا در گمرک بودند اما پس از آن با درخواست های مکرر افزایش قیمت گذاری کالاها روبرو شدیم.
وی گفت: در گمرک ارزش گذاری واقعی انجام می شود و کالایی به دلیل ارزش گذاری در گمرک متوقف نشده است.
معقولی اضافه کرد: روزانه بیش از ۴ هزار اظهار در گمرک داریم و فقط ۲ درصد توقیف کالا در گمرک بیش از معمول است.
وی افزود: ۹۰ درصد کالاهایی که وارد گمرک می شوند کمتر از سه روز ترخیص می شوند.
معقولی با بیان اینکه ممکن است برخی کالاها برای قیمت گذاری به دقت بیشتری نیاز داشته باشند گفت: نباید توقیف کالاها در گمرک به دلایل دیگر را به مسائل گمرکی ربط دهیم زیرا گمرک تابع بخشنامه های دیگر دستگاه هاست.
وی اضافه کرد: اگر کالاهایی که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد شده اند و در گمرک باقی مانده اند، کد رهگیری و کارهای دیگر را انجام داده باشند گمرک پاسخگو است اما دلایل دیگر توقیف را باید از دستگاه های دیگر پیگیری کرد.
معقولی گفت: بیشتر کالاهایی که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد شده و در گمرک توقیف اند به دلیل نگرفتن کد رهگیری و مسئله ای بین وارد کننده و بانک ها است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اینک نوبت فروشندگان موبایل است که با روند جهشی قیمت کالاهای خود را کاهش داده و ارزانی به بازار موبایل باز گردد، خبرگزاری دانشجو پیگیر مطالبات مردم در این عرصه خواهد بود و با مسئولان اتحادیه در این باره مطالبه و پیگیری خواهد کرد.
لطفا عاجزا از اين دلال بازي تو بازار موبايل كه سودهاي هنگفتي به دلالان داده و مردم رو بيچاره و دزد موبايل مردم رو زيادكرده دست برداريد.