کد خبر:۷۱۶۴۱۶
ذوالفقاری در نشست مدیران پدافند غیرعامل سراسر کشور:

بخش عمده‌ای از مشکلات کشور ناشی از عملیات روانی بیرونی و داخلی است

معاون امنیتی و انتطامی وزارت کشور گفت: بخش عمده‌ای از مشکلات کشور ناشی از عملیات روانی بیرونی و داخلی است. تصویرسازی رسانه‌ها در سال‌های گذشته از مسئولان کشور و ایجاد فضای اتهام زنی در کشور زمینه داخلی عملیات روانی را فراهم کرده است و بر بی اعتمادی مردم دامن زده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور که در نشست مدیران کل پدافند غیرعامل استانداری‌ها حضور یافت، در تببین تهدیدات امروز کشور گفت: نام تهدیدات امروز را باید چهره متغیر تهدید بگذاریم یعنی امروزه با روند ثابت و مشخصی مواجه نیستیم بلکه تهدیدات مدام در حال تغییر است و شاید بتوان گفت: عدم توجه به این موضوع می‌تواند موجب شود عناصر کشور ناخواسته در مسیر تهدید قرار گیرند.

وی افزود: وقتی ما تهدید را دقیقا نشناسیم باعث می‌شود اقداماتی که با نیت خیر و صلاح جامعه صورت می‌گیرد ناخواسته در مسیری قرار گیرد که خود تبدیل به تهدید شود.

ذوالفقاری تاکید کرد: بخش عمده‌ای از مشکلات کشور ناشی از عملیات روانی بیرونی و داخلی است. تصویرسازی رسانه‌ها در سال‌های گذشته از مسئولان کشور و ایجاد فضای اتهام زنی در کشور زمینه داخلی عملیات روانی را فراهم کرده است و بر بی اعتمادی مردم دامن زده است. این فضاسازی روانی موجب شده بر تهدیدی که در بیرون علیه کشور وجود دارد، دامن زده شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت پدافند غیرعامل گفت: برای گرامیداشت این هفته تلاش شود که برنامه‌های کمتری با کیفیت بالاتر داشته باشیم تا کار اثرگذارتری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: از همه ظرفیت‌ها به درستی استفاده کنیم و انرژی بی جا در مسائلی که از سوی دیگر نهاد‌ها پیگیری می‌شود صرف نکنید و از دوباره کاری و ایجاد تضاد در کار‌ها بپرهیزید. سعی کنید در مواردی که همپوشانی میان دستگاه‌ها وجود دارد تکمیل کننده و پرکننده خلا‌ها باشید و به دنبال مرزبندی و خط کشی‌برنامه‌ها نباشید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار