
همزمان با روز جهانی غذا؛
روغن غنی شده اویلا، سیب سلامت گرفت
برای اولین بار در صنعت روغن و همزمان با روز جهانی غذا، نشان ایمنی و سلامت برای تولید «روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین دی اویلا» اعطا شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در مراسم روز جهانی غذا که با شعار تغییر و اصلاح الگوی تغدیه برای حفظ و ارتقا سلامت برگزار شد، شرکت صنعت غذایی کوروش در میان ۵ شرکت منتخب قرار گرفت و برای تولید محصول "روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین دی اویلا" نشان ایمنی و سلامت دریافت کرد.
در این مراسم که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و تنی چند از دیگر مسئولان و جمع کثیری از تولیدکنندگان و فعالان صنعت غذا و سلامت برگزار شد، نشان ایمنی و سلامت به برند اویلا تعلق گرفت.
براساس این گزارش، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم فوق، با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت و ارگانهای دولتی باید همکاری با شرکتهایی که در زمینه تولید محصولات سلامت محور فعالیت دارند را در اولویت کاری خود قرار دهند، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت موجود کشور باید شاهد حداکثر حمایت خود را از تولیدات داخلی در راستای سلامت جامعه به کار بندیم.
همچنین غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو، سرمایه گذاران حوزه صنایع غذایی را افتخار کشور دانست و گفت: در بسیاری از کشورها محصولات غذایی ایرانی عرضه و مصرف میشود و ارز برای کشور وارد میکنند که این مهم حاصل تلاش مدیران، مسئولان و سرمایهگذارانی است که در این حوزه تلاش میکنند تا مردم را از محصولات غذایی کیفی برخوردار کنند.
این گزارش میافزاید: وحید مفید مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه مراسم روز جهانی غذا که در سالن همایشهای رازی برگزار شد، از تمام شرکتهایی که در راه ارتقای سلامت و رفع مشکلات سوء تغذیه جامعه گام برمیدارند تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد مردم ایران کم خونی دارند و بیش از ۷۰ درصد جمعیت کشور با مشکل کمبود ویتامین D. روبه رو هستند، متذکر شد: بیش از ۵۰ درصد بانوان ایرانی نیز از فقر آهن رنج میبرند به همین دلیل باید به غنی سازی مواد غذایی با ریز مغذیها بیشتر توجه کرد و در همین راستا از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برنامههایی مصوب و ابلاغ شده است.
یادآور میشود که نشان ایمنی و سلامت، نشانی است که سالانه از سوی سازمان غذا و دارو به فرآورده غذایی اعطاء میشود که از لحاظ تامین غذای ایمن و سالم در تمام مراحل زنجیره غذایی از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید شده و در ضمن دارای خصوصیاتی است که به ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک میکند.
در این مراسم که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و تنی چند از دیگر مسئولان و جمع کثیری از تولیدکنندگان و فعالان صنعت غذا و سلامت برگزار شد، نشان ایمنی و سلامت به برند اویلا تعلق گرفت.
براساس این گزارش، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم فوق، با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت و ارگانهای دولتی باید همکاری با شرکتهایی که در زمینه تولید محصولات سلامت محور فعالیت دارند را در اولویت کاری خود قرار دهند، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت موجود کشور باید شاهد حداکثر حمایت خود را از تولیدات داخلی در راستای سلامت جامعه به کار بندیم.
همچنین غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو، سرمایه گذاران حوزه صنایع غذایی را افتخار کشور دانست و گفت: در بسیاری از کشورها محصولات غذایی ایرانی عرضه و مصرف میشود و ارز برای کشور وارد میکنند که این مهم حاصل تلاش مدیران، مسئولان و سرمایهگذارانی است که در این حوزه تلاش میکنند تا مردم را از محصولات غذایی کیفی برخوردار کنند.
این گزارش میافزاید: وحید مفید مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه مراسم روز جهانی غذا که در سالن همایشهای رازی برگزار شد، از تمام شرکتهایی که در راه ارتقای سلامت و رفع مشکلات سوء تغذیه جامعه گام برمیدارند تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد مردم ایران کم خونی دارند و بیش از ۷۰ درصد جمعیت کشور با مشکل کمبود ویتامین D. روبه رو هستند، متذکر شد: بیش از ۵۰ درصد بانوان ایرانی نیز از فقر آهن رنج میبرند به همین دلیل باید به غنی سازی مواد غذایی با ریز مغذیها بیشتر توجه کرد و در همین راستا از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برنامههایی مصوب و ابلاغ شده است.
یادآور میشود که نشان ایمنی و سلامت، نشانی است که سالانه از سوی سازمان غذا و دارو به فرآورده غذایی اعطاء میشود که از لحاظ تامین غذای ایمن و سالم در تمام مراحل زنجیره غذایی از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید شده و در ضمن دارای خصوصیاتی است که به ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.