
کشمیری خبر داد
آمار ابتلا به دیابت در استان بوشهر بالاتر از میانگین کشوری است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کاهش شیوع بیماریهای غیر واگیر در استان نیازمند همکاری تمامی دستگاههای اجرایی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید کشمیری در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر گفت: با انجام مطالعهای بر روی دو هزار نفر از ساکنان ۱۰ شهرستان استان بوشهر توسط محققین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر ارزیابیشده و نتایج آن برای دستگاههای اجرایی مسئول برنامهریزی برای استان ارسالشده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تشریح نتایج بهدستآمده از این تحقیق، بیان داشت: اهمیت و کاربردی بودن این تحقیق جامع آنجایی است که مشخصکننده شیوع نوع بیماریها و هدایت نیازهای درمانی استان و مدیریت بهینه منابع میشود.
وی با انتقاد از عدم همراهی برخی از دستگاههای اجرایی در عدم تشکیل کمیته سلامت و امنیت غذایی گفت: با توجه به شرایط ویژه استان در بحث سلامت و امنیت غذایی، این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
ضرورت فرهنگسازی با مشارکت رسانهها
کشمیری با اشاره بهضرورت فرهنگسازی از طریق رسانههای استان بوشهر خاطرنشان کرد: با توجه به مصرف بالای دخانیات، عدم تحرک کافی و چاقی مردم در استان بوشهر نیازمند انعقاد تفاهمنامه با فرمانداریها، سازمان آموزش و پروش و سازمان صداوسیما بهمنظور فرهنگسازی صحیح هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره بهضرورت فرهنگسازی سلامت در جامعه تصریح کرد: آنچه امروزه بیشتر از توسعه بیمارستانها و مراکز درمانی اهمیت پیدا میکند اصلاح سبک زندگی و فرهنگسازی برای پیشگیری و کاهش شیوع بیماریهای غیر واگیر است.
آمار دیابت در استان بالاتر از میانگین کشوری است
وی با اشاره به اینکه آمار دیابت در استان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: در خصوص استعمال دخانیات نیز آمار به بیش از ۳۰ درصد در شهرستان دشتی رسیده است.
کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل امور اجتماعی استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای هیأت رییسه و سایر اعضای کارگروه در سالن اجتماعات استانداری بوشهر برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.