آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۰۷۲
یادداشت دانشجویی |

اربعین انقلاب/ پاسدار این هدیه الهی باشیم

با گذشت ۴۰ سال از انقلاب لازم است که یک نگاه کلان و فراگیر به دستاورد‌های چهل سالگی انقلاب داشته باشیم؛ چه بسا نگاه غیر فرایند و خرد به مبانی نظری و عملی انقلاب باعث گمراهی و دادن آدرس غلط می‌شود.
حسین اکبری

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی علیپور*؛ انقلاب اسلامی موجودی زنده و متکی به حیات طیبه است که اکنون در آستانه چهل سالگی و بلوغ دوم قرار گرفته است. در آیه ۱۵ سوره مبارکه احقاف می‌خوانیم «و بَلَغ اربعین سنه» یعنی خداوند به رشد و تکامل عقلانیت در چهل سالگی تاکید نموده و زیباتر آنکه بعثت و انقلاب پیامبر نیز پس از عبور از چهل سالگی بوده است.

به اقتضای ورود موجود زنده به دوره تکامل، حکمت‌ها و سنت‌های الهی نیز متفاوت با گذشته عمل می‌کند و آزمون‌های الهی پیچیده‌تر و سخت‌تر از قبل می‌شود و در این میان دشمنان نیز که از رشد و بالندگی این شجره طیبه به خشم آمده اند بر قساوت و دشمنی شان افزوده می‌شود و در این دوران فشار‌ها و هجمه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی به اوج خود می‌رسد و در مقابل شگفتی ساز‌هایی از جنس حضور پرشور در اربعین و راهپیمایی‌های میلیونی به چشم می‌خورد.
 
با گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی لازم است که یک نگاه کلان و فراگیر به دستاورد‌های چهل سالگی انقلاب داشته باشیم چه بسا نگاه غیر فرایند و خرد به مبانی نظری و عملی انقلاب اسلامی باعث گمراهی و دادن آدرس غلط می‌شود.

یکی از اهداف راهبردی دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، ایجاد یاس و نا امیدی در جامعه از طریق سیاه نمایی، بزرگ نشان دادن مشکلات، زیر سوال بردن و یا کم ارزش نشان دادن دستاورد‌های انقلاب و ناکارآمدی روش نظام دینی است که وظیفه‌ی ما را به مراتب سخت‌تر از گذشته می‌کند.

انقلاب اسلامی را باید سر آغاز تحولات بزرگ و بنیادین در ایران، منطقه، جهان اسلام و جهان غیر اسلام دانست و مهمترین دستاورد آن را سر پا بودن بعد از این همه مشکلات و دشمنی‌ها دانست که اگر هر کشوری زیر بار این دشمنی‌ها بود هیچ وقت عمر انقلاب آن به دهه‌ی چهارم نمی‌رسید.

بعضی از صاحب نظران درباره انقلاب‌های دنیا این طور اظهار نظر کرده اند که انقلاب‌ها بعد از آن که به پیروزی رسیدند، تحرک و پیشرفت آن‌ها از بین می‌رود و روحیه‌ انقلابی گری آن‌ها فروکش می‌شود، اما در مورد انقلاب ما این گونه نیست؛ زیرا خود انقلاب دستگاه‌هایی را به وجود آورد که در ذاتشان حرکت و جوشش انقلابی و جهادی وجود داشت، نمونه‌ این دستگاه‌ها می توان به بسیج اشاره کرد که سازمان دهی، تشکیلات و نظم در آن وجود دارد و به عنوان یک تشکلی که از معارف عمیق اسلامی برخوردار است اشاره کرد که در خدمت ایران اسلامی بوده و به فعالیت خودش ادامه می‌دهد.

امید وارم این هدیه الهی که به ما رسیده است را پاسدار باشیم و زمینه انقلاب جهانی حضرت مهدی را فراهم کنیم.
 
*مهدی علیپور، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار