کد خبر:۷۲۱۲۰۲

کمبود تامین ارز شرکت‌های هواپیمایی صحت ندارد

شایعه کمبود ارز مورد نیاز شرکت‌های هواپیمایی و عدم تامین آن توسط بانک مرکزی صحت ندارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزرای دانشجو، نقل از روابط عمومی بانک مرکزی به اطلاع هموطنان گرامی می‌رساند؛ باتوجه به اهمیت تأمین ارز مورد نیاز شرکت‌های هواپیمایی داخلی و برگزاری جلسات متعدد با مسئولین مربوطه و نمایندگان شرکت‌های هواپیمایی، مقرر شده است ارز مورد نیاز برای تمامی درخواست‌های دریافتی از آن‌ها در اسرع وقت مورد بررسی و از محل منابع ارزی بانک مرکزی و یا هماهنگی انجام شده از طریق سامانه نظام یکپارچه ارزی (نیما) تأیید شود.

گفتنی است، بنا به سوابق موجود، میزان ارز تامین شده شرکت‌های یاد شده به نرخ ۴۲۰۰۰ ریال قبل از ۱۶ مردادماه سال جاری و همچنین از آن تاریخ به بعد به نرخ بازار ثانویه مشخص است. شرکت‌های اشاره شده راساً می-توانند میزان ارز دریافتی خود را اعلام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار