آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۴۱۲
شریعتمداری:

چپ کردن اقتصاد ایران نوبل می‌خواهد/ فشار نظام سلطه حداکثر ۶ ماه است

وزیر رفاه به دور جدید تحریم‌های آمریکا اشاره و گفت: اقتصاد ایران توانا است و نباید خود را کوچک بشماریم. چپ کردن اقتصاد ایران نوبل می‌خواهد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو محمد شریعتمداری روز جمعه در جریان بازدید از یک شرکت تولید و بسته بندی زعفران در شهرک صنعتی توس مشهد افزود: به منظور حفظ و ثبات اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید باید شرایط مناسب را برای کارآفرینان و تولیدکنندگان ایجاد کرد بطوری که کارگران قراردادی به کارگران مستمر و دائمی تبدیل شده و کار و تولید محقق شود.

وی ادامه داد: هم اکنون ارزآوری صادرات زعفران ۳۰۰ میلیون دلار است. می‌توان با «طرح تولید مبتنی بر قرارداد» این میزان را به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار افزایش داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هدف طرح تولید مبتنی بر قرارداد «تولید مبتنی بر قرارداد، برقراری ارتباط و اتصال پایدار بین بنگاه‌های خرد و کوچک محلی و بنگاه‌های بزرگ صادراتی تحت قرارداد همراه با انتقال دانش فنی و استانداردها، تامین مالی و ارائه تسهیلات به موقع و با هزینه کمتر برای متقاضیان» است.

وی افزود: با توجه به الزامات و ماهیت مدل تولیدی این طرح و در راستای توسعه زنجیره ارزش و با هدف حداکثرسازی ارزش افزوده، شرکت‌های مجری این طرح باید تولیدی یا تولیدی صادراتی باشند و الزاما فرآیند‌های ارزش افزای مالی و اشتغالی بر روی محصول انجام دهند. این طرح کشاورز را از تامین هزینه و کارآفرین را از دغدغه تامین مواد اولیه نجات می‌دهد.

شریعتمداری ادامه داد: هم اکنون نظام بانکی از تامین مالی فعالیت‌های خرد عاجز است و بانک‌ها در این زمینه باید فعال‌تر عمل کنند تا مشکلات رفع شود.

وی در ادامه به صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی نیز اشاره و بیان کرد: باید منافع بلندمدت صندوق‌ها را در نظر گرفت. اگر یک واحد تولیدی بخاطر مسائل بیمه‌ای جریمه و کارگران بیکار شود به مراتب ضرر آن برای صندوق تامین اجتماعی بیش از فایده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید زیان ناشی از به هم خوردن قرارد‌ها و عدم ایجاد اشتغال را در یک کفه ترازو و منفعت از محل ایجاد درآمد برای صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی را در کفه دیگر ترازو بگذاریم و بسنجیم که منفعت روزمره کوتاه مدت بهتر است یا منفعت بلندمدت.

وی همچنین به دور جدید تحریم‌های آمریکا اشاره و بیان کرد: اقتصاد ایران توانا است و نباید خود را کوچک بشماریم. چپ کردن اقتصاد ایران نوبل می‌خواهد. فشار و مشکلات وجود دارد و درآمد‌های نفتی کم شده، اما در کنار آن فرصت بروز توانایی‌ها هم ایجاد شده است.

شریعتمداری ادامه داد: فشار نظام سلطه حداکثر شش ماه است و بعد از آن دوباره اقتصاد ایران حرکت خود را آغاز خواهد کرد. برای عبور از شرایطی که دشمن برای کشور ایجاد کرده احتیاج به یکپارچگی در همه صفوف دولتی، خصوصی، قوا و جناح‌ها داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۴
یکی به این حالی که چپ کردن اقتصاد ایران یکی مثل تورو میخواست که بهش رسیدن بقیه اش فقط سیاه بازی هست.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار