عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: آمریکا تمام قوای نظامی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خود را برای مهار و تغییر نظام و به طور کلی مبارزه تمام عیار با دشمنان خود به کار میبرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ ابومحمد عسگرخانی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه ترامپ بر خلاف غربیها دنیا را به ۳ قسمت تقسیم کرده است گفت: گروه اول دشمنان آمریکا که در راس آنها جمهوری اسلامی ایران قراردارد. گروه دوم دوستان و گروه سوم دشمنان متحد آمریکا میباشند.
عسگرخانی افزود: آمریکا تمام قوای نظامی اقتصادی سیاسی و فرهنگی خود را برای مهار و تغییر نظام و به طور کلی مبارزه تمام عیار با دشمنان خود به کار میبرد و به ویژه در درون جمهوری اسلامی ایران برای نیل به این مهم سه اولویت بندی دارد؛ اولویت امنیتی، اقتصادی و فرهنگی.
وی تصریح کرد: آمریکا در بعد فرهنگی ولایت فقیه را نشانه روی کرده و برای این منظور قوانین نرم خاصی مانند سند ۲۰۳۰، همچنین قانونی که کنگره آمریکا برای کمک به رسانههای گروهی غربی که ۲۴ ساعته با پخش اخبار و سریالها و پخش برنامههای جعلی با تخریب شخصیتهای جمهوری اسلامی سعی در از بین بردن ارزشهای جمهوری اسلامی دارند، وضع کرده است.
وی همچنین ادامه داد: در بعد اقتصادی از امروز شاهد وضع دور دوم تحریمها هستیم و اولین تحریم قابل مشاهده تحریم ISA بوده که برای تخریب بعد اقتصادی طراحی شده است اما حساس ترین بعدی که آمریکا در جمهوری اسلامی به وسیله قانون کاتسا و فاز دوم برجام و FATF نشانه رفته بعد امنیتی است که مصداق آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج میباشد چرا که معتقد است اگر بتواند همزمان علیه امنیت جمهوری اسلامی اقداماتی انجام دهد زودتر به نتیجه میرسد.
استاد دانشگاه کویینز کانادا با اشاره به ۳ محور پولشویی، تروریسم و سلاحهای کشتار جمعی مطرح شده در لایحه FATF گفت: دشمن معتقد است سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، کشتیرانی جمهوری اسلامی از طریق پولشویی تروریسم را در سوریه، لبنان، عراق و یمن حمایت میکند و به دنبال سلاح کشتار جمعی است.
وی افزود: برجام به عنوان یک رژیم حقوقی میگوید ایران الی الابد از داشتن هرگونه ادوات هستهای محروم میشود. علاوه بر اینها در گام بعدی برجام مدعی است موشکهای ایران قابلیت حمل کلاهک هستهای را دارند و در نتیجه غیرقانونی هستند؛ بنابراین در بحث FATF برای ایران مورد خاصی را مطرح میکنند و ایران را جزو لیستهای تروریستی قلمداد کردند و سپاه پاسداران را به عنوان تروریست مطرح میکنند. قانون کاتسا معتقد است هر فرد سپاهی که در سپاه پاسداران مشغول به فعالیت باشد، تروریست است.
وی ادامه داد: ترامپ در دستور اجرایی سه ماه قبل خود عنوان میکند که هر کشوری هر شخص حقوقی و حقیقی که به هر طریقی کمک کند دلار وارد ایران شود، کمک کند ایران نفت بفروشد، آگاهانه به بانک مرکزی به کشتیرانی کمک مالی اطلاعاتی و یا هر گونه همکاری کند تحریم خواهد شد؛ لذا FATF و قانون کاتسا با این کیس مورد نظر برای ایران و با این شرایط حکم سیانور را دارد.
عسگرخانی در ادامه تقسیم بندی صورت گرفته توسط آمریکا اظهار کرد: گروه دوم دوستان آمریکا هستند که ترامپ معتقد است باید به دوستان فشار بیاوریم تا علیه ایران اقدام کنند. ترامپ در تقسیم بندی خود گروه سومی به عنوان دشمنان متحد تشکیل داده است. کشورهایی که علی رغم دشمنی با آمریکا علیه ایران متحد هستند. مثلا آمریکا به چین فشار وارد میکند که حداقل همکاری را با ایران داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در جمع بندی اظهارت خود گفت: بنابراین با وجود این تقسیم بندیها و چالشهای آمریکا باید بپذیریم جمهوری اسلامی ایران مستقلترین و مظلومترین کشور غرب آسیا در قرن ۲۱ است.
وی ادامه داد: مطمئنا به هیچ وجه حمله نظامی علیه ایران نه امکان پذیر هست و آمریکاییها نه قادر هستند و نه مایل بلکه تمام تلاششان این هست که مشروعیت نظام را خدشه دار کنند و منتظر هستند که نظام جمهوری اسلامی از درون آسیب بپذیرد؛ بنابراین تصور اینکه دشمن بتواند در کوتاه مدت به هدفش برسد غیر ممکن است، اما در اثر این فشارها و عدم هماهنگیهای داخلی و عدم ائتلاف در داخل روزهای دشواری را در پیش خواهیم داشت.