آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۲۳۷۷
حریت اعلام کرد

ترکیه ۵۰۰ میلیون دلار فرش به آمریکا صادر می‌کند

یک اتحادیه صادرات فرش در ترکیه گفت: این کشور تا پایان سال ۲۰۱۸ معادل ۵۰۰ میلیون دلار فرش به آمریکا صادر می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از حریت، یک انجمن صادرکنندگان فرش در ترکیه گفت: این کشور قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی معادل ۵۰۰ میلیون دلار فرش به آمریکا صادر کند.

احمد کاپلان دبیر انجمن صادرکنندگان فرش استان آناتولی جنوبی ترکیه ادامه داد: آمریکا نخستین بازار بزرگ فرش برای ترکیه محسوب می‌شود و تا پایان سال جاری حدود یک سوم از کل ۱.۵ میلیارد دلار صادرات فرش ترکیه به آمریکا خواهد بود.

این مقام ترک می‌گوید: در ۹ ماه نخست سال جاری ترکیه ۳۵۰ میلیون دلار به آمریکا فرش صادر کرده است.

کاپلان گفت: پس از آمریکا عربستان و عراق در جایگاه‌های بعدی بزرگترین بازارهای صادراتی فرش برای ترکیه قرار دارند. 

استان غازی اینتاب ۹۰ درصد کل فرش ماشینی در ترکیه تأمین کرده و ۳۰ درصد کل فرش ماشینی در جهان را نیز عرضه می‌کند. 

به گفته کاپلان در ۹ ماه نخست سال جاری ۱.۱ میلیارد دلار فرش از غازی اینتاب به جهان صادر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار