اقليت سبز در فيس بوك و توئيتر راهپيمايي كنند!
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۲۹۱
نتيجه ضيافت ناهار كروبي و موسوي؛

اقليت سبز در فيس بوك و توئيتر راهپيمايي كنند!

كروبي و موسوي در ضيافت ناهار سالگرد دوم خرداد تصميم گرفتند اقليت سبز بيشتر از گذشته از شبكه‌هاي اجتماعي توييتر و فيس بوك بهره بگيرند!

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در ضيافت ناهار سالگرد دوم خرداد كه در غياب محمد خاتمي برگزار شد، شيخ مهدي كروبي و ميرحسين موسوي تصميم گرفتند در صورتي كه مجوز راهپيمايي صادر نشود،‌ براي اطلاع رساني و آگاهي بخشي با تنوع و تکثري که شبکه هاي اجتماعي دارند به صورت مسالمت آميز! جريان اطلاع رساني صورت گيرد.

پيشتر نيز اقليت سبز از شبكه هاي اجتماعي فيس بوك و توييتر‌ به عنوان ابزاري براي گسترش فعاليت هاي خود استفاده  مي كردند و ميرحسين موسوي در سخنان خود بارها بر لزوم بهره گيري از فضاي مجازي و وبلاگ ها تاكيد نموده بود.

به گفته كارشناسان شبكه هاي اجتماعي فيس بوك و توييتر‌ در خدمت بنگاه هاي خبري و اطلاعاتي غرب قرار داشته و با جمع آوري اطلاعات شخصي از افراد، به پرونده سازي و بعضاً عضوگيري براي سازمان‌هاي جاسوسي و تروريستي غربي اقدام مي کنند.

تحركات فتنه طلبان در حالي صورت مي گيرد كه به خاطر ريزش شديد هواداران در طول ماه هاي گذشته به ويژه پس از حوادث عاشورا، سران فتنه و حاميان خارج نشين آن ها، از همراهي بدنه اجتماعي مأيوس شده اند و به فعاليت هاي مجازي روي آورده اند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار